Γιουβέντους: Ο πυλώνας της "Μεγάλης Κυρίας" βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο, πώς άλλαξαν τα δεδομένα

Στη Γιουβέντους αποφάσισε να παραμείνει ο Βόιτσεχ Σέζνι με μειωμένες απολαβές παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

Juventus' goalkeeper Wojciech Szczesny makes a save during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Stadio Olimpico stadium in Rome, Italy, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βόιτσεχ Σέζνι με τη φανέλα της Γιουβέντους AP

Αρκετά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Γιουβέντους τον τελευταίο χρόνο και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε είτε σε πωλήσεις, είτε σε κάποιες αναπροσαρμογές στα συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών της.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Βόιτσεχ Σέζνι ο οποίος, παρά το γεγονός πως δεσμευόταν με άλλα δύο χρόνια συμβολαίου, βρέθηκε ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος ήταν κάποιες προτάσεις που ήρθαν στα χέρια του από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αλλά και παράλληλα η μειωμένη προσφορά ανανέωσης που του κατέθεσε η "Μεγάλη Κυρία".

Έστω και την τελευταία στιγμή όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα,ο Πολωνός γκολκίπερ φέρεται πως δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της Γιουβέντους με μείωση των απολαβών του από τα 7 στα 5 εκατομμύρια ευρώ και επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2026, από το 2025 που ίσχυε στο προηγούμενο συμβόλαιό του.

Οι πιέσεις που του άσκησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και η αγάπη του Πολωνού για την ομάδα φέρεται πως τον οδήγησαν σ' αυτή τη γενναία οικονομική υποχώρηση και στην παραμονή του στην ιταλική ομάδα

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο νέος "Βασιλιάς" της Μαδρίτης αποθέωσε τον Τσουαμενί για το μυθικό τέρμα που σημείωσε

Μέσι: Συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το MLS, πέτυχε φοβερό γκολ με την Αργεντινή

Η Σίτι θέλει να δώσει ακραίο οικονομικά συμβόλαιο στον Χάλαντ για να σβήσει Ρεάλ κτλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK