Γιουβέντους, μεταγραφές: Ο Βλάχοβιτς ψάχτηκε για PL αλλά τελικά "εγκλωβίστηκε" στην Ιταλία,ο λόγος

Παίκτης της Γιουβέντους θα συνεχίσει να είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς καθώς δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της ομάδας πρόταση που να ικανοποιεί την ιταλική ομάδα.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Στη Γιουβέντους φέρεται πως θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Ντούσαν Βλάχοβιτς παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Σέρβος στράικερ είχε ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του καθώς η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Μεγάλης Κυρίας δεν τον βοηθά αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, ο λόγος που ο Βλάχοβιτς παραμένει στην Γιούβε δεν είναι άλλος από τις εξωφρενικές απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας η οποία ζητά ακατέβατα 80.000.00 ευρώ για την πώληση του.

Θυμίζουμε ότι ένθερμο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχε εκδηλώσει η Τσέλσι, η οποία όμως δεν έφτασε ποτέ τα 80.000.000 ευρώ αλλά έβαλε στο deal κάποια χρήματα συν τον Ρομέλου Λουκάκου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί, μεταγραφές: Ο "άφαντος" Ντράξλερ θέλει να αφήσει τους Γάλλους για χάρη της Premier League

Ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε έμμεσα το "μπαμ" με τον παρτενέρ του Ντιμπάλα

Ο Τούχελ έθεσε βέτο για φευγάτο άσο της Μπάγερν και παγώνει το deal των 35 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK