Γιουνάιτεντ: Η αινιγματική ανάρτηση του Ντε Χέα

Ένα ιμότζι με ένα κλοουν ανέβασε ο Νταβίντ Ντε Χέα στον λογαριασμό του στο twitter και προκάλεσε πολλές απορίες.

Manchester United's goalkeeper David de Gea warms-up ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, March 5, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα AP

Άγνωστος παραμένει ο επόμενος σταθμός του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά αλλά του έχει ζητηθεί από την Γιουνάιτεντ να μην μιλήσει με καμία άλλη ομάδα προτού ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τους Κόκκινους Διαβόλους.

Θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο του Ντε Χέα υπήρχε οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο αλλά του ζητήθηκε από την Γιουνάιτεντ να προχωρήσουν στην υπογραφή άλλου συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές.

Ο Ισπανός το δέχτηκε αλλά η αγγλική ομάδα τελευταία στιγμή έκανε πίσω και του αντιπρότεινε νέο συμβόλαιο με ακόμα πιο μειωμένες αποδοχές.

Οι συζητήσεις φέρεται πως έχουν παγώισει αυτή τη στιγμή, με τον ίδιο τον Ντε Χέα μάλιστα να κάνει μία ανάρτηση στο twitter στην οποία δείχνει ένα κλόου, με πολλούς να το συσχετίζουν με τις διαπραγματεύσεις του με τη Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην υπόθεση του Γάλλου με την Παρί

Ρονάλντο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Πορτογάλου

Η Τσέλσι πρέπει να φτάσει τα επίπεδα Έντσο για το μπαμ στο κέντρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK