Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Τεν Χαχ για τη γραμμή κρούσης

Ο Ράσμους Χέιλουντ είναι ο πρώτος στόχος του Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ και σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο φέρεται πως ο Ολλανδός έχει κατασταλάξει στον πρώτο στόχο για τη γραμμή κρούσης.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό της Αταλάντα, Ράσμους Χέιλουντ, ή "νέο Χάλαντ" όπως τον φωνάζουν στη Δανία.

Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποίησε μία εξαιρετικη χρονιά με την ιταλική ομάδα, με την Γιουνάιτεντ προς το παρόν να μην έχει κάνει επίσημη πρόταση για την αγορά του, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, καθώς προχωρά ακόμα την υπόθεση του τερματοφύλακα, εκεί όπου διεξάγονται οι τελικές συζητήσεις με την Ίντερ για τον Αντρέ Ονανά.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρθηκε έντονα και για τους Βίκτορ Όσιμεν και Χάρι Κέιν, υποθέσεις οι οποίες όμως δεν προχώρησαν εξαιτίας των εξωφρενικών απαιτήσεων των Νάπολι και Τότεναμ αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο μεγάλος αρχηγός των "κόκκινων" σκέφτεται το αντίο

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο τον απέρριψε αλλά ο Λαπόρτα ολοκληρώνει το deal

Οι Σαουδάραβες "χτυπούν" και άσο της Μπράιτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK