Γαλατασαράι, μεταγραφές: Τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ολοκληρώνοντας άλλο ένα κορυφαίο deal

Στην Γαλατασαράι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχιο Ράμος με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

FILE - In this May 28, 2016 fiel photo, Real Madrid's Sergio Ramos raises the trophy after the Champions League final soccer against Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy. An emotional Sergio Ramos said goodbye to Real Madrid on Thursday, saying he wanted to stay but the club preferred not to renew his contract. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Σέρχιο Ράμος σηκώνει το τρόπαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται πως επέλεξε επιτέλους ο Σέρχιο Ράμος λίγο πριν από την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, ο Ισπανός στόπερ τα έχει βρει σε όλα με την Γαλατασαράι για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την δυνατότητα αυτό να ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο.

Μάλιστα, ο Ράμος θα λαμβάνει περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως και τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες του deal.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος Ισπανός στόπερ φέρεται να είχε βάλει ως όρο για να πει το πολυπόθητο "ναι" την πρόκριση της τουρκικής ομάδας στους ομίλους του Champions League κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό μετά από το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Μόλντε στην πρώτη αναμέτρηση για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που η Λίβερπουλ απέρριψε την διαστημική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για Σαλάχ

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Αντσελότι έστειλε σαφές μήνυμα εν όψει των τελευταίων ημερών των μεταγραφών

News 24/7

24MEDIA NETWORK