Φουρτούνες στο Βέλγιο με Ντε Μπρόινε και Λουκάκου, η αντιπαράθεση με τον ομοσπονδιακό προπονητή καλά κρατεί

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της απόφασης των Ρόμελου Λουκάκου και Κέβιν Ντε Μπρόινε πως δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου για τα παιχνίδια του Nations League με αντίπαλο την Ιταλία και τη Γαλλία.

Belgium's Kevin De Bruyne, right, celebrates with with Belgium's Romelu Lukaku after scoring his sides fourth goal during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Scotland and Belgium at Hampden Park stadium in Glasgow, Monday, Sept. 9, 2019. (AP Photo/Scott Heppell)
(AP Photo/Scott Heppell) AP

Το κλίμα δεν είναι καθόλου ιδανικό στα αποδυτήρια της Εθνικής Βελγίου, αφού, εν μέσω της αντιπαράθεση αρκετών παικτών με τον προπονητή Ντομένικο Τεντέσκο, οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρόμελου Λουκάκου γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στα επικείμενα παιχνίδια του Nations League με Ιταλία και Γαλλία τον Οκτώβριο.

Οι δύο παίκτες των "Κόκκινων Διαβόλων" ξεκαθάρισαν πως αυτή η αποχή από τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προσωρινή, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απόφαση τους πάρθηκε την ώρα που οι σχέσεις τους με τον ομοσπονδιακό προπονητή βρίσκεται στα κόκκινα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η ένταση στα αποδυτήρια ξεκίνησε με την έλευση του Τεντέσκο στην ομάδα. Ο ίδιος μεταξύ άλλων βρίσκεται σε αντιπαράθεση και με τον Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο είχε αφήσει εκτός αποστολής στο Euro 2024, με τον Βέλγο κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης να τονίζει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Εθνική όσο ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK