Φιρμίνο: Πάει Αλ Αχλί και φέρνει μαζί συμπατριώτη του

Για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα αναμένεται να κινηθεί η Λίβερπουλ, η οποία έχει προχωρήσει αρκετά και τη μεταγραφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να κλειδώσει η συμφωνία του Μπόμπι Φιρμίνο με την Αλ Αχλί, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον πρώην άσο της Λίβερπουλ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ρούντι Γκαλέτι, η Αλ Αχλί δεν θα μείνει στην περίπτωση του Φιρμίνο και σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση και ενός συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα αλλά φέρεται πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και δεν υπάρχει πρόθεση ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως ο Τιάγκο αποτελεί παιδί των περίφημων ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, της Μασία ενώ πήγε στη Λίβερπουλ το 2020 από την Μπάγερν Μονάχου, αντί του ποσού των 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι: Δύο ομάδες δίνουν μάχη για την υπογραφή του

Μπράιτον: Πήρε γκολκίπερ αντί 20 εκατομμυρίων

Κρίσταλ Πάλας: Έκανε την έκπληξη με Χόντσον

News 24/7

24MEDIA NETWORK