Φερέιρα - "Κατσούρ": "Θα τρίβετε τα μάτια σας"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κώστας Κατσουράνης εκδηλώνουν τη σιγουριά τους για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν.

Φερέιρα - "Κατσούρ": "Θα τρίβετε τα μάτια σας"

Τα μηνύματα που εκπέμπει ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός εν όψει της νέας σεζόν δεν είναι ενθαρρυντικά. Αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών-αστεριών, διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα, φαγωμάρα και γκρίνια στον κόσμο… Γενικά, επικρατεί οτιδήποτε άλλο εκτός από υγεία.

Και όμως, υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι υποστηρίζουν με σθένος πως ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι τόσο καλός, που άπαντες θα τρίβουν τα μάτια τους. Αυτοί είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κώστας Κατσουράνης. Δηλαδή ο προπονητής και ο "ηγέτης" εντός αγωνιστικό χώρου.

Ο πρώτος είναι ο άνθρωπος ο οποίος σχεδιάζει και δημιουργεί την ομάδα. Αυτός ο οποίος αποτελεί το βαρύτερο χαρτί και την σημαντικότερη εγγύηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ο δεύτερος είναι ίσως η πιο ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια μετά την αποχώρηση των Σισέ και Ζιλμπέρτο, καθώς και ένας από τους ποιοτικότερους πράσινους.

Αυτοί οι δύο διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Από πού πηγάζει η βεβαιότητα τους; Ουδείς γνωρίζει και οι ίδιοι δεν το επεξηγούν επαρκώς. Κάποιο λόγο θα έχουν, όμως μένει και να δικαιωθούν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK