Επικός Χάλαντ! Έκανε τρελό χουνέρι στον Γκρίλις την ώρα της παρέλασης

Τον Τζακ Γκρίλις περιποιήθηκε για τα καλά ο Έρλινγκ Χάλαντ καθώς τον έλουσε με σαμπάνια την ώρα που αυτός μιλούσε σε live του στο Instagram.

Manchester City's Erling Haaland, centre, celebrates with teammates on a stage during the Treble Parade, in Manchester, England, Monday June 12, 2023. Manchester City soccer team and fans are celebrating winning the Premier League, FA-Cup and Champions League.(AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ δίνει σόου στην παρέλαση της Σίτι AP

Το πρώτο Champions League της ιστορίας της πανηγυρίζει η Μάντσεστερ Σίτι, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει το περίφημο τρεμπλ, με το οποίο βάζει στα ταμεία ένα αδιανόητο ποσό.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση στους δρόμους του Μάντσεστερ με τα μέλη της ομάδας να το ζουν στα άκρα στην οροφή του λεωφορείου.

Την παράσταση κατάφερε να κλέψει και εκτός αγωνιστικού χώρου ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος περιποιήθηκε τον κολλητό του, Τζακ Γκρίλις την ώρα που έκανε live στο instagram.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γκρίλις μιλούσε στους ακολούθους του, ο Χάλαντ πήγε με την σαμπάνια του και τον έλουσε, με τον Άγγλο εξτρέμ να σοκάρεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Πρόσφερε δύο παικταράδες στη Σίτι για τον Μπερνάρντο αλλά ο Πεπ είπε "όχι"

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς επέλεξαν τον διάδοχό τους

Ρεάλ: Έκλεισε τον πρώτο φορ και στο βάθος... Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK