Ένα αγαπημένο παιδί του Κλοπ ετοιμάζεται να συγκρουστεί με τον Σλοτ, θα πάει μακριά η βαλίτσα;

Το μέλλον ενός αγαπημένου παίκτη του Γιούργκεν Κλοπ υποστηρίζεται ότι είναι δυσοίωνο εξαιτίας του ερχομού του Άρνε Σλοτ.

Feyenoord's head coach Arne Slot reacts during the Europa League Group F soccer match between Sturm Graz and Feyenoord at the Merkur Arena in Graz, Austria, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
(AP Photo/Florian Schroetter) AP

Για πολλούς, ο Αλεξάντερ Άρνολντ δεν ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού του νέου προπονητή. Σύμφωνα με τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Σκόουλς, παρά τα χαμόγελα από τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, οι διακριτικές αντιδράσεις του Άρνε Σλοτ στις προσπάθειες του Άρνολντ εντός του αγωνιστικού χώρου μαρτυρούν πολλά.

Ο Άγγλος διεθνής μπακ παίζει κυρίως με ψηλές μπαλιές στο build up και γενικότερα στην προώθηση της μπάλας μπροστά. Ο ίδιος αναμφίβολα διαθέτει την ποιότητα να υπηρετεί με συνέπεια ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού, το οποίο ταίριαζε στο αντίστοιχο του Κλοπ.

Αντίθετα όμως με τον Γερμανό πρώην κόουτς, ο Σλοτ δεν αρέσκεται σε αυτή την ιδέα και θέλει στρωτές, άμεσες μεταβιβάσεις και συνέπεια στην άμυνα, με γρήγορες επιστροφές. Κάθε φορά που ο Άρνολντ παρέκκλινε από τις οδηγίες, οι εκφράσεις προσώπου του Ολλανδού τεχνικού είναι η απόδειξη ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Μάλιστα, αν λάβει κανείς υπόψιν το γεγονός πως ο Άγγλος δεν έχει μέχρι στιγμής ανανεώσει με τους "κόκκινους" -το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025- γίνεται αντιληπτό πως η χαρακτηριστική στασιμότητα που επικρατεί στην υπόθεση μόνο τυχαία δεν είναι.

Αυτή η αναπόφευκτη, σύμφωνα με τον Σκόουλς, σύγκρουση είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει, ωστόσο τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά για τους υποστηρικτές του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK