Δυσανασχέτησαν με παίκτες και διοίκηση οι οπαδοί της Μίλαν, στον αέρα το νέο ξεκίνημα με Φονσέκα

Η Μίλαν δεν διανύει μία καλή περίοδο αγωνιστικά στο ξεκίνημα της σεζόν, με τους οπαδούς της ομάδας να αντιδρούν με μία οργισμένη ανακοίνωση προς όλους τους "υπεύθυνους".

AC Milan's Rafael Leao controls the ball during a Champions League, Group E soccer match between AC Milan and FC Salzburg, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov.2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν, έχοντας φέτος τον Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της, έκανε ένα πολύ αδύναμο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Serie Α, με τον σύλλογο να γνωρίζει στις πρώτες τρεις αγωνιστικές μία ήττα και δύο ισοπαλίες.

Αυτή η αγωνιστική εικόνα, αλλά ακόμα περισσότερο η βαθμολογική συγκομιδή των "ροσονέρι", οι οποίοι βρίσκονται στην 14η θέση, προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών. Συγκεκριμένα, εκείνοι εξέδωσαν μία διόλου μετριοπαθή ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζήτησαν να παρθούν αμέσως οι ευθύνες από όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος για τη Μίλαν μας είναι τουλάχιστον απογοητευτικό, σε σημείο που νιώθουμε ότι ξαναζούμε το τέλος της περσινής σεζόν, το οποίο ήταν ντροπιαστικό.

Οι φιλοδοξίες μας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό και κανείς δεν μπορεί να έχει δικαιολογίες για το ντροπιαστικό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Πλέον, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για κανέναν, άπαντες και μηδενός εξαιρουμένου, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Καλούμε όλους τους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν στην άφιξη της αποστολής στο γήπεδο πριν το παιχνίδι με τη Βενέτσια, για να κάνουν ποδοσφαιριστές και προπονητή να καταλάβουν ότι ο Σεπτέμβριος αποτελεί ένα σταυροδρόμι για τη φετινή μας σεζόν. Με τη Μίλαν πάντα στις καρδιές μας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK