Δημοσίευμα "βόμβα" για το αδιανόητο λόγω των δεδομένων ποσό που θέλει να επενδύσει ο Μουρίνιο για τον Νούνιεζ

Είναι γνωστό πως η Φενέρ δεν έχει πρόβλημα ν' ανοίγει το πορτοφόλι, αλλά το ποσό που γράφτηκε για τον Νταργουίν Νούνιεζ δεν κολλάει με τα δεδομένα της Τουρκίας.

Liverpool's Darwin Nunez celebrates after scoring his sides third goal during the Europa League round of 16 first leg, soccer match between Sparta Praha and Liverpool at the Epet Arena in Prague, Czech Republic, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Νούνιεζ πανηγυρίζει κόντρα στην Σπάρτα AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Μουρίνιο... τρελάθηκε σύμφωνα με τον τίτλο που φέρει το δημοσίευμα της SPORT και βασίζεται σ' ένα ρεπορτάζ που παρουσίασε το Foot Mercato.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αναπαράγει τους Γάλλους οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος προπονητής της Φενερμπαχτσέ είναι έτοιμος να επενδύσει 70.000.000 ευρώ για να πάρει έναν και μόνο παίκτη στο ρόστερ του.

Δεδομένα η Φενερμπαχτσέ πληρώνει αυτά που θέλει αλλά σ' ένα λογικό πλαίσιο για τα δεδομένα του τουρκικού πρωταθλήματος. Η 70άρα, δηλαδή, δεν μοιάζει ρεαλιστική ωστόσο -σύμφωνα πάντα με τα προαναφερθέντα Μέσα- ο Special One δεν διστάσει να τα ρίξει για να πάρει τον Νταργουίν Νούνιεζ από την Λίβερπουλ.

Βέβαια τα 70.000.000 ευρώ που αναφέρονται στο ρεπορτάζ είναι όλο το πακέτο με το τράνσφερ, το σαλάρι και τα μανατζερικά του ποδοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επαναλαμβάνουμε πως το ποσό είναι... τρελό ακόμα και για την ανοιχτοχέρα Φενέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK