Δεν σταματάει πουθενά η Τσέλσι: Θέλει να κλείσει από τώρα επιθετικό με 30 εκατ.

Την περίπτωση του 18χρονου μεσοεπιθετικού, Αντόνιο Νούσα θέλει να ολοκληρώσει άμεσα η ομάδα της Τσέλσι. Αρνητική η απάντηση της Μπριζ στη τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Chelsea's head coach Mauricio Pochettino stands on the touchline during the English League Cup second round soccer match between Chelsea and AFC Wimbledon at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Aug. 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι AP

Ιδιαίτερα ενεργή ήταν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Τσέλσι βγάζοντας από τα ταμεία της σχεδόν μισό δισεκατομμύριο.

Οι μπλε όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σταματήσουν και ετοιμάζουν από τώρα τις κινήσεις τους για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δίνοντας βάση σε περιπτώσεις που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Τοντ Μπέλι θέλει να κλείσει από τώρα από την Μπριζ τον 18χρονο επιθετικό, Αντόνιο Νούσα.

Μάλιστα, η Μπριζ απάντησε άμεσα αρνητικά στην πρόταση της αγγλικής ομάδας η οποία φέρεται πως κυμαίνονταν περίπου στα 30.000.000 ευρώ και κατατέθηκε λίγο πριν από τη λήξη του deadline της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 18χρονος Νορβηγός αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Βελγίου παρά το νεαρό της ηλικίας του και έχει "κερδίσει" τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος μάλιστα έδωσε και το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο βασικός λόγος της αρνητικής απάντησης της ομάδας του Βελγίου ήταν το γεγονός πως ο χρόνος για την εύρεση αντικαταστάτη ήταν περιορισμένος.

Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών η Τσέλσι να επανέλθει και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με την Μπριζ για τον παίκτη στα ίδια χρήματα, η οποία πλέον θα τεθεί σε ισχύ από τον Γενάρη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Κι όμως! Οι "κόκκινοι" πλην του Καϊσέδο κατέθεσαν πρόταση άνω των 100 εκατ. και για άλλο χαφ αλλά "έφαγαν πόρτα"

Παρί, μεταγραφές: Το ποσό μαμούθ που έβαλε στα ταμεία του ο Κελαϊφί από την πώληση του "ανεπιθύμητου" αστεριού

Η Ρεάλ είπε το μεγάλο "ναι" και η Βιγιαρεάλ ολοκληρώνει το μπαμ με τον θρύλο τον Μερένχες

News 24/7

24MEDIA NETWORK