Δεν περνούν όλοι καλά στη Σαουδική Αραβία: Στην πόρτα της εξόδου αστέρι της Αλ Ιτιχάντ

Στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται ο Ζότα παρά το γεγονός πως πήρε μεταγραφή στην ομάδα μόλις τον περασμένο Ιουλίο από την Σέλτικ.

Celtic's Jota gestures during the Europa League Group G soccer match between Real Betis and Celtic at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Sept. 16, 2021. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Ο Ζότα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Ιτιχάντ AP

Βαρύ εξακολουθεί να είναι το κλίμα για τον επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ, Ζότα, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης και επιστροφής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο 24χρονος Πορτογάλος αποτέλεσε μία από τις πρώτες ηχηρές μεταγραφές νεαρού ποδοσφαιριστή από τους Σαουδάραβες αλλά δεν έχει καταφέρει, προς το παρόν τουλάχιστον, να εγκλιματιστεί με τον κατάλληλο τρόπο.

Αυτό μαρτυρά και ο μικρός χρόνος συμμετοχής του. Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Ιούλη, όταν και πήρε μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ, ο Ζότα έχει καταγράψει μόλις 133 λεπτά συμμετοχής.

Πλεόν τα σενάρια είναι δύο. Το πρώτο θέλει τον Ζότα να λύνει άμεσα τη συνεργασία του και θα δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το δεύτερο θέλει τον νεαρό επιθετικό να κάθεται μέχρι τον Γενάρη και να περιμένει να φτάσει στα γραφεία της Αλ Ιτιχάντ μία πρόταση για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ έβγαλε από τα ταμεία της για την αγορά του ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Σέλτικ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ είπε το μεγάλο "ναι" και η Βιγιαρεάλ ολοκληρώνει το μπαμ με τον θρύλο τον Μερένχες

Μεταγραφές τέλος και στη Σαουδική Αραβία: Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες αγορές των ομάδων

Μέσι: Συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το MLS, πέτυχε φοβερό γκολ με την Αργεντινή

News 24/7

24MEDIA NETWORK