Δεν εγκαταλείπει τον Αλεξάντερ Ίσακ η Τσέλσι, συνεχίζει τις επαφές παρά το οικονομικό "βουνό" των 120 εκατομμυρίων

Η Τσέλσι δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Ίσακ παρά τις τεράστιες απαιτήσεις από την πλευρά της Νιούκαστλ στο οικονομικό κομμάτι.

Newcastle's Alexander Isak celebrates after scoring his side's 2nd goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Newcastle United at the Gtech Community stadium, in London, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αλεξάντερ Ίσακ αναμφίβολα είναι ένας παίκτης που έχει προσελκύσει πολλές ομάδες με τις επιδόσεις του στην Αγγλία, καθώς και με την μεγάλη προοπτική εξέλιξης που εκτιμάται ότι έχει. Βέβαια, η Νιούκαστλ δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει, ωστόσο η Τσέλσι είναι πεπεισμένη πως μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα τεράστιο ποσό που να ξεπερνά κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί, πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι οι "Μπλε" είχαν κάνει μια διερευνητική επαφή με την Νιούκαστλ προκειμένου να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις της για τον Ίσακ, με τις "Καρακάξες" να απαντούν ότι προαπαιτούνται περισσότερα από 115 εκατομμύρια. Παρόλα αυτά, η Τσέλσι συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθειά της να φέρει εις πέρας την μεταγραφή, αφού υπήρξαν περαιτέρω επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ένας λόγος, ο οποίος προκαλεί αισιοδοξία στους Λονδρέζους είναι πως η Νιούκαστλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με την προθεσμία του PSR (κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League) να λήγει την 1η Ιουλίου και υπάρχει άμεση ανάγκη για βελτίωση του προϋπολογισμού της.

Ο Ίσακ τη φετινή σεζόν παραβίασε τις αντίπαλες εστίες 25 φορές πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά και το γεγονός πως πρόκειται για έναν επιθετικό μόλις 24 χρονών ενισχύει ακόμα περισσότερο την χρηματιστηριακή του αξία, η οποία μπορεί δυνητικά να εκτοξευθεί σε υψηλότερα επίπεδα εφόσον ο ίδιος καταφέρει να μετουσιώσει όλο το ταλέντο και την προοπτική του σε επιδόσεις στο χορτάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους οι Λονδρέζοι για Λουκάκου, οπισθοχωρούν Νάπολι και Μίλαν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωρά σε σημαντική ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου του Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK