Χάλασε του Ζιελίνσκι, φαβορί πλέον ο "σωματοφύλακας" του Μέσι για την Αλ Αχλί

Η μεταγραφή του Πιοτρ Ζιελίνσκι στην Αλ Αχλί δύσκολα θα προχωρήσει και οι Σαουδάραβες έχουν βρει τον επόμενο στόχο.

Argentina's Lionel Messi, center, celebrate with teammates Rodrigo De Paul, left, and Nicolas Tagliafico after defeating Croatia 3-0 in a World Cup semifinal soccer match at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 13, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Ντε Πολ με τον Μέσι AP

Η Αλ Αχλί παλεύει εδώ και πολλές εβδομάδες την περίπτωση του Πιοτρ Ζιελίνσκι της Νάπολι, ωστόσο η εξέλιξη της υπόθεσης μοιάζει να οδηγεί σε αδιέξοδο οπότε οι Σαουδάραβες στρέφονται προς διαφορετική κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μάλιστα, υπάρχει παίκτης φαβορί αυτή τη στιγμή για τη θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ματίας Γιάισλε.

Ο λόγος για τον άνθρωπο σκιά του Λιονέλ Μέσι μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Ο Ροντρίγκο ντε Πολ, λοιπόν, είναι ο παίκτης στον οποίο έχει στοχεύσει η Αλ Αχλί. Οι Σαουδάραβες φέρονται να έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Ρομάνο χαρακτηρίζει τη διαδικασία δύσκολη.

Ο ντε Πολ είναι 29 ετών και η Ατλέτικο τον είχε αποκτήσει το '21 από την Ουντινέζε αντί 35.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους εκπνέει το 2026. Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Αλ Αχλί - ντε Πολ τίποτα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας προς το παρόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK