Αζάρ: Πάει για μεγάλη ανατροπή ο Βέλγος, σκέφτεται την επιστροφή για χάρη ομάδας του Europa League

Επίσημη πρόταση από την ομάδα της Ουνιόμν Σεν Ζιλουάζ έχει στα χέρια του ο Εντέν Αζάρ σύμφωνα με την DiarioAS και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Χωρίς ομάδα βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ μετά από την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης με παλαιότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του.

Ο Βέλγος φορ όλο αυτό το διάστημα είχε στα χέρια του αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και συλλόγους του MLS και της Σαουδικής Αραβίας τις οποίες και απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, σύμφωνα με τον μπαρμπέρη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η AS, ο Αζάρ φέρεται πως έχει στα χέρια του νέα πρόταση από ομάδα του Βελγίου την οποία και εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ο λόγος για την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ η οποία έχει προσεγγίσει τον Βέλγο τις τελευταίες μέρες με τον ίδιο να μην δείχνει προς το παρόν αρνητικός αλλά να μην έχει δώσει την οριστική του απάντηση.

Θυμίζουμε πως η βελγική ομάδα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ενώ φέτος αγωνίζεται, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, στους ομίλους του Europa League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κείν: Αυτή η κορυφαία ομάδα πήγε να χαλάσει τα σχέδια της Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν το μεγάλο deal

Ίντερ: Ο Λαουτάρο έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους τους "Μεγάλους" με μία του φράση

Η Παρί δεν σταματάει να καλοπιάνει τον Εμπαπέ: Ο Ενρίκε προχώρησε σε άνευ προηγουμένου αποθέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK