Αζάρ: Ο Βέλγος αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στο πρόωρο "αντίο"

Τους λόγους για τους οποίους απόφασισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μόλις στα 32 του αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Εντέν Αζάρ.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μόλις στα 32 του πήρε ο Εντέν Αζάρ, λίγους μήνες μετά από τη λήξη της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αζάρ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά από το τέλος της καριέρας του στην ιστοσελίδα L' Avenir αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος τόνισε πως πλέον δεν διασκέδαζε την προπόνηση και δεν έπαιζε όσο θα ήθελε ενώ αποκάλυψε πως παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του δεν θα πήγαινε ποτέ στην καριέρα του κάπου μόνο για τα χρήματα.

"...Πάντα έλεγα ότι θα σταματήσω να παίζω μόλις δεν διασκέδαζα πια στο γήπεδο.Δεν ήθελα να πάω να παίξω κάπου για τα χρήματα. Δεν μου άρεσε η προπόνηση... και δεν έπαιζα πια. Η απόφαση ήταν απλή..."

Θυμίζουμε πως ο Αζάρ κατά τη θητεία του στη Ρεάλ αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμού με αποτελέσμα να καταγράψει με τους Μαδριλένους μόλις 76 συμμετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Οι τέσσερις προτεραιότητες του Φλορεντίνο Πέρεθ για το καλοκαίρι του 2024

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Νεϊμάρ: Τόσο μένει εκτός δράσης

Γερμανία: Οι παίκτες του Νάγκελσμαν έκαναν πρωτότυπη προπόνηση στο ξενοδοχείο με... φιλέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK