Αυτή είναι η νέα μεγάλη κλοπή της Ρεάλ, παίρνει παίκτη της Λίβερπουλ ως ελεύθερο

Εμβληματικός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, αποφάσισε να εγκαταλείψει το Άνφιλντ με προορισμό την Μαδρίτη.

Αυτή είναι η νέα μεγάλη κλοπή της Ρεάλ, παίρνει παίκτη της Λίβερπουλ ως  ελεύθερο
AP

Έριξε "βόμβα" η MARCA, καθώς αναφέρει -πρωτοσέλιδα- ότι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αποχωρεί από την Λίβερπουλ, ενώ και στο Άνφιλντ έχουν αποδεχθεί την απόφαση του 26χρονου Άγγλου να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Γενικότερα τα δημοσιεύματα όσον αφορά τον Άγγλο τονίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κινηθεί από καιρό για να τον πείσει να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Παράλληλα γίνεται λόγος για αποδοχή της προσφοράς της Ρεάλ από τον Αλεξάντερ-Άρνολντ. Μάλιστα, το deal -βάσει των ρεπορτάζ- αναμένεται να επισημοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε πως το επιτελείο του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βγει στην αγορά για να ψάξει τον διάδοχο του Ντάνι Καρβαχάλ και όλα δείχνουν πως ο παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Η Ρεάλ εφόσον πάρει τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ τότε θα προσθέσει έναν ακόμη εξαιρετικό ποδοσφαιριστή -world class- χωρίς να πληρώσει την ομάδα που τον είχε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK