Αστέρας της Λίβερπουλ αγοράζει με 140 εκατομμύρια έναν ιστορικό σύλλογο-κοιμώμενο γίγαντα

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ ετοιμάζεται να εξαγοράσει ομάδα με μεγάλη ιστορία, με το ποσό της προσφοράς να αγγίζει τα 140 εκατομμύρια.

Liverpool's Trent Alexander-Arnold runs during the English FA Cup fourth round soccer match between Liverpool and Norwich, at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ AP PHOTO/JON SUPER

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ, αν και μόλις 25 ετών, ετοιμάζεται να αποκτήσει δικό του σύλλογο. Ο Άγγλος αστέρας της Λίβερπουλ επιθυμεί να εξαγοράσει ομάδα από τη Γαλλία, η οποία στην τροπαιοθήκη της διαθέτει οχτώ πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, καθώς και δύο Σούπερ Καπ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του δεξιού μπακ των "κόκκινων" είναι η Ναντ. Μάλιστα, ο Άρνολντ θα επιχειρήσει να φέρει εις πέρας αυτή την εξαγορά μέσω ενός αγγλικού fund που διοικεί ο πατέρας του. Σχετικά με το κόστος αυτής της κίνησης, η προσφορά φέρεται ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά το προφίλ της Ναντ, η ίδια την τελευταία και όχι μόνο δεκαετία αναμφίβολα δεν απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των χαμηλών της πτήσεων αγωνιστικά. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος διαθέτει ένδοξο παρελθόν. Για την ακρίβεια, στις δεκαετίες του 70', 80' και 90' η Νάντ ήταν μία μεγάλη δύναμη στο γαλλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο από τη σεζόν 2000-01 -όταν δηλαδή κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα- και έπειτα ο σύλλογος κινείται σε ρηχά νερά.

Να σημειωθεί, πως αυτή δεν ήταν η μόνη ομάδα για την οποία έδειξε ενδιαφέρον ο Άρνολντ, καθώς εξετάστηκαν αρχικά άλλοι σύλλογοι. Πρόκειται για τις Σεντ Ετιέν και Χάβρη, όμως εν τέλει εκείνος επέλεξε τα "καναρίνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK