Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ που κλείδωσε τον Γιόρο και πάει για νέο "μπαμ" με νεαρό μέσο

Με 60.000.000 ευρώ η Γιουνάιτεντ τελείωσε το θέμα του Λένι Γιόρο και τρέχει να ολοκληρώσει την απόκτηση παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Lille's Leny Yoro in action during the French League One soccer match between Lille and Marseille at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France, Friday, April 5, 2024. (AP Photo/Matthieu Mirville)
(AP Photo/Matthieu Mirville) AP

Ο "Κιλιάν Εμπαπέ της άμυνας" Λένι Γιόρο αποτελούσε νούμερο ένα στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε τόσο γρήγορα που έκανε δικό της τον εξαιρετικό wonderkid από την Λιλ αντί 60.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν σταματούν στον Γάλλο, καθώς έχουν χτυπήσει την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για ένα σούπερ ταλέντο που δεν έπιασε στο Παρίσι έστω κι αν η ΠΣΖ δαπάνησε 60.000.000 ευρώ για τον κάνει δικό της από την Σπόρτινγκ.

Ο 23χρονος μέσος τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και ο Έρικ Τεν Χαχ έχει ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της μεταγραφής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK