Αποτέλεσε ένα από τα αστέρια των ακαδημιών της Ρεάλ, η Παρί τον αγόρασε ακριβά, αλλά στα 31 του εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Από γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέληξε στα 31 του έτη να αγωνίζεται σε μία άγνωστη ομάδα που και οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιρόφιλοι δεν γνωρίζουν.

Real Madrid's Jese Rodriguez celebrates his goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 11, 2015. (AP Photo/Andres Kudacki)
Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μπορεί το ξεκίνημα της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή να είναι λαμπρό, ωστόσο η πορεία της στο πέρασμα του χρόνου δεν είναι καθόλου διασφαλισμένη.

Ο Χεσέ αποτέλεσε κάποτε ένα από τα ανερχόμενα αστέρια των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του έδειχνε λαμπρό. Ο ίδιος προβιβάστηκε το 2013 στην πρώτη ομάδα της "βασίλισσας", με την οποία πέτυχε συνολικά 18 τέρματα και μοίρασε 15 ασίστ σε 94 συμμετοχές.

Ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ πήρε στη συνέχεια μεταγραφή ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Παρί Σεν Ζερμέν. Να σημειωθεί πως αυτό το ποσό την τότε χρονική περίοδο θεωρούνταν τεράστιο.

Βέβαια, δυστυχώς για την επένδυση των Γάλλων, αλλά και για τον ίδιο, ο Χεσέ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ό παίκτης πέτυχε μόλις δύο τέρματα σε 18 ασίστ.

Μετά από αυτή την μαύρη κηλίδα στην πορεία της καριέρας του ο Χεσέ επιχείρησε να επανέλθει αγωνιστικά, παίζοντας για τις Στόουκ Σίτι, Μπέτις και Σπότινγκ, αλλά μάταια.

Σήμερα, μετά από περάσματα σε Λας Πάλμας, Ανκαραγκιουτσού, Σαμπντόρια και Κορίτιμπα, ο άλλοτε αστέρας της Μαδρίτης πλέον πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Μαλαισίας ονόματι Τζοχόρ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK