Απόλυτη προτεραιότητα η απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχε βάλει σε προτεραιότητα την επίτευξη της μεταγραφής του Νίκο Γουίλιαμς από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την καταλανική ομάδα να έχει θέσει επί της ουσίας τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό της σε αναμονή.

FILE - Athletic Bilbao's Nico Williams celebrates after a goal during the Spanish Super Cup semi final soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, on Jan. 13, 2022. If there is one club whose history runs hand-in-hand with the Copa del Rey it is Athletic Bilbao. The team that only fields players from or near Spains northern Basque Country has always put a priority on the knockout competition. (AP Photo/Hassan Ammar, File)
(AP Photo/Hassan Ammar, File) AP

Δίχως αμφιβολία, το όνομα Νίκο Γουίλιαμς απασχολεί έντονα την Μπαρτσελόνα, η οποία επιχειρεί να πραγματοποιήσει την μεταγραφή του εντείνοντας τις επαφές, με τις δύο πλευρές, μετά την επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο επαφών.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στόχος αυτών των επαφών είναι να δοθεί το πράσινο φως από την μεριά του ποδοσφαιριστή ούτως ώστε η υπόθεση να οδεύσει προς την ολοκλήρωσή της σύντομα. Παράλληλα, ο σύλλογος φέρεται να θέτει σε αναμονή τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό έως ότου ολοκληρωθούν θετικά ή αρνητικά οι διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα ισχυρίζεται πως διαθέτει την ικανότητα να φέρει εις πέρας την μεταγραφή, κάτι το οποίο έχει μεταφερθεί και στον Νίκο Γουίλιαμς, ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις μένει να φανεί αν οι μπλαουγκράνα θα καταφέρουν εν τέλει να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του Ισπανού ύψους 58 εκατομμυρίων.

Μάλιστα, ο τωρινός προπονητής του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου πως τον περιμένει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK