Από τα εκατομμύρια στα ψίχουλα, αυτή είναι η οψιόν αγοράς που έχει η Νις για τον Μουκοκό

Ο Γιουσουφά Μουκοκό αποτελεί παρελθόν από την Ντόρτμουντ καθώς θ' αγωνιστεί ως δανεικός στην Νις με τη γαλλική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Γιουσουφά Μουκοκό έπρεπε να φύγει από την Ντόρτμουντ για να βρει τον εαυτό του και τελευταίες μέρες των μεταγραφών το έκανε και μάλιστα με ευνοϊκές συνθήκες. Ένας παίκτης που πριν από δύο χρόνια αποτελούσε βασικό στόχο των Λίβερπουλ, Παρί και άλλων κορυφαίων ομάδων την επόμενη σεζόν θ' αγωνίζεται στη γαλλική Νις.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η οψιόν αγοράς που έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε πως η Ντόρτμουντ είναι κάνει τεράστιο αγώνα για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει την επέκταση, αλλά έφτασε να τον πουλάει το επόμενο καλοκαίρι -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στην Νις αντί 18.000.000 ευρώ.

Για το δανεισμό, φέτος, οι Γάλλοι θα καλύψουν στο 100% τις ετήσιες αποδοχές του Μουκοκό ενώ οι Γερμανοί καπάρωσαν από τώρα ποσοστό στην μεταπώληση. Θυμίζουμε πως ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με τον πρώην τεχνικό της Μπορούσια, Τέρζιτς σχεδόν να ξεχνάει την ύπαρξή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK