Απίστευτο! Τον είχαν για καλύτερο από τον Ρονάλντο, πέρασε από την Τσέλσι και τελικά έγινε πρωταγωνιστής σε ταινίες ενηλίκων

Ποδοσφαιριστής που άρχισε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ και θεωρήθηκε ισάξιος του Ρονάλντο έκανε στροφή στην καριέρα του.

FILE - Portugal's Cristiano Ronaldo attempts a shot at goal during the international friendly soccer match between Slovenia and Portugal at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Tuesday, March 26, 2024. The 24-team lineup is complete and all roads now lead to Germany for the European Championship. (AP Photo/Darko Bandic), File)
(AP Photo/Darko Bandic), File) AP

Ο Φάμπιο Παΐμ στα 36 του πλέον σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο καθώς έκανε το ντεμπούτο του ως πρωταγωνιστής σε ταινία ενηλίκων και αναμένεται να κάνει καριέρα στον τομέα αυτό. Το είχε δηλώσει άλλωστε προτού πρωταγωνιστήσει.

Θυμίζουμε πως ο Παΐμ είχε αρχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ, αγωνιζόταν πλάγια στην επίθεση και πολλοί είπαν ότι ήταν ισάξιος και καλύτερος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μετέπειτα δόθηκε στην Τσέλσι, αλλά δεν έκανε ποτέ την καριέρα που αναμενόταν αλλάζοντας συνεχώς ομάδες ώσπου το 2021 τερμάτισε την καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK