Αντεπίθεση με Καραγκούνη και Μπεργκ

Μετά τις απώλειες των Φάλκενμπουργκ και Σεϊταρίδη ο Παναθηναϊκός ρίχνει όλο το βάρος στις περιπτώσεις των Καραγκούνη και Μπεργκ ευελπιστώντας ότι μέχρι την Παρασκευή αμφότεροι θα ντυθούν στα πράσινα. Ακολουθεί το 6άρι, πρώτη Κουτρουμπή στην Ολλανδία.

Αντεπίθεση με Καραγκούνη και Μπεργκ

Αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα δεν άρχισε καλά για τον Παναθηναϊκό εξαιτίας της άρνησης του Φάλκενμπουργκ και κυρίως της αποχώρησης του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", δείγμα του ότι ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν μετά τη διαφωνία στις διαπραγματεύσεις (ο Παναθηναϊκός ανέβηκε από τις 120.000 στις 200.000 ευρώ, ο ίδιος άρχισε από τις 300.000 και δεν έπεφτε κάτω από τις 250.000).

Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους με τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά και την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για τις δύο περιπτώσεις.

Ο αρχηγός της εθνικής δείχνει πλέον διατεθειμένος να επιστρέψει στο "τριφύλλι" και οι επαφές θα κορυφωθούν μ' ένα ραντεβού που θα γίνει με Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

Μέχρι την Παρασκευή πιστεύουν στον Παναθηναϊκό ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή με ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ταυτόχρονα οι "πράσινοι" προσπαθούν να κλείσουν αμυντικό μέσο, χωρίς προς το παρόν να έχει διαρρεύσει το όνομα του εκλεκτού.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Κουτρουμπής αποτελεί (και επίσημα πια) το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο 22χρονος στόπερ, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ, ταξίδεψε στην Ολλανδία, ενσωματώθηκε στο υπόλοιπο σύνολο και την Τρίτη έκανε την πρώτη προπόνησή του με τα πράσινα.

Αντεπίθεση με Καραγκούνη και Μπεργκ
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK