Αναστασιάδης στο Contra.gr: "Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Contra.gr, ότι άνθρωπος της ΑΕΚ (εκτός ΠΑΕ) εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Αναστασιάδης στο Contra.gr: "Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ"

Ο έμπειρος τεχνικός, αναφερόμενος στο τηλεφώνημα που δέχτηκε, τόνισε χαρακτηριστικά: "Από χτες (Σάββατο 29/09) το βράδυ έχω μάθει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο".

Ο Έλληνας προπονητής, παραδέχτηκε πως είναι ανοιχτός να συζητήσει για πιθανή συνεργασία του με την Ένωση, εφόσον του γίνει επίσημη κρούση: "Θα συζητήσουμε με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Θα πρέπει όμως πρώτα να ενημερωθώ για τα δεδομένα αυτής".

Στην ερώτηση αν υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, τόνισε: "Υπήρχαν προτάσεις. Η τελευταία πριν από δέκα ημέρες. Αυτή την ώρα που μιλάμε όμως, υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ".

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί της Κυριακής η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βλάχο και όπως όλα δείχνουν, στο προσκήνιο υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ο Άγγελος Αναστασιάδης. Οι εξελίξεις στο θέμα της αντικατάστασης του Βαγγέλης Βλάχου πάντως αναμένεται να είναι ραγδαίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK