Ανακοινώθηκε από την Αταλάντα ο Τζανιόλο

Η Αταλάντα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Νικολό Τζανιόλο, επισημοποιώντας την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ιταλία μετά την προηγούμενη θητεία του στη Ρόμα.

Roma's Nicolo Zaniolo controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.1, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Νικολό Τζανιόλο πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε στην Αταλάντα επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στο ιταλικό πρωτάθλημα ύστερα από την παρουσία του στη Ρόμα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στην Αταλάντα ως δανεικός από τη Γαλατασαράι για ένα χρόνο, με την συμφωνία να προβλέπει υποχρεωτική πληρωμή της οψιόν αγοράς, εφόσον βέβαια επιτευχθούν ορισμένες προϋποθέσεις, με την Ρόμα παράλληλα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση πώλησης του παίκτη.

Συγκεκριμένα, η Αταλάντα και η Γαλατασαράι έδωσαν τα χέρια για δανεισμό του Τζανιόλο με ενοίκιο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ και δικαίωμα εξαγοράς στα 18 εκατομμύρια, οψιόν η οποία θα γίνει υποχρεωτική εφόσον ο ποδοσφαιριστής συμμετάσχει στο 65-70% των εμφανίσεων της ομάδας. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως το συνολικό ποσό της μεταγραφής μπορεί να αγγίξει τα 22 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Premier League με την Άστον Βίλα, όπου πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις και σημείωσε 3 τέρματα, στατιστικά που δεν θεωρήθηκαν ικανοποιητικά και πλέον ο ίδιος αποκτά μία νέα ευκαιρία στην Αταλάντα και αποτελεί προσωπικό στοίχημα του προπονητή της Γκασπερίνι, ο οποίος θα επιχειρήσει να αναδείξει το ταλέντο του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK