Ανακοίνωσε Μπλάνκο η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι ο Ισμαέλ Μπλάνκο, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ...

Ανακοίνωσε Μπλάνκο η ΑΕΚ
Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι ο Ισμαέλ Μπλάνκο, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής. Μετά από διαπραγματεύσεις που πέρασαν από σαράντα κύματα, ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και ως εκ τούτου η Ένωση ολοκλήρωσε την προτεραιότητα που είχε στο ρόστερ της και αφορούσε στην απόκτηση επιθετικού.

Οι όποιες διαφορές υπήρχαν κάμφθηκαν με την υπογραφή συμβολαίου 1+3 ετών. Σε περίπτωση που ο Μπλάνκο ικανοποιήσει θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης, χωρίς όμως η ομάδα να φορτώνεται ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο για πολύ καιρό, στο ενδεχόμενο που ο Λατινοαμερικάνος στράικερ δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Η ομάδα του, Κολόν Σάντα Φε, θα εισπράξει ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco (19/1/1983). Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 χρόνων".

Η καρτέλα του Ισμαέλ Μπλάνκο

Ημ. γέννησης: 19/01/1983
Ύψος: 1.81
Βάρος: 80

2002-03: Κολόν Σάντα Φε 8-5
2003-04: Κολόν Σάντα Φε 11-3
2005: Λιμπερτάδ 15-7
2005-06: Ολίμπο 10-5
2006-07: Ολίμπο 38-30
2007-08: Κολόν 1-0




Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ismael Blanco δήλωσε στο aekfc.gr: " Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, αυτή η εξέλιξη ήταν πολύ σημαντική για μένα. Η ΑΕΚ μου ανοίγει την πόρτα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν".

" Στην ομάδα υπάρχουν ήδη δύο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή αλλά και τη Βραζιλία που έχουμε την ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία και αυτό φυσικά θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην άμεση προσαρμογή μου. Όσο ήμουν στην Αργεντινή είχα μεγάλη προσμονή για τη μεταγραφή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε. Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους δώσω χαρά".

* Οι προπονήσεις του Σαββάτου και της Δευτέρας θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK