Αν η Σαουθάμπτον γκρεμίσει το οικοδόμημα των 650 εκατ. της Γιουνάιτεντ, ο "εργολάβος" Τεν Χαχ θα πληρώσει το "μάρμαρο"

Η θέση του Τεν Χαχ βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε κίνδυνο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγκομαχά από την 3η κιόλας αγωνιστική της Premier League και δεν είναι λίγοι που προβλέπουν πως μία ήττα από την Σαουθάμπτον μπορεί να φέρει το τέλος.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί πολλές φορές αυτή την τριετία στην "εντατική". Πολλές φορές φαίνεται πως δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο η κατάσταση, ωστόσο ο σύλλογος απορρόφησε αρκετούς κραδασμούς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και η περίοδος Τεν Χαχ συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Μία από τις θεραπείες που ακολούθησαν οι "Οι Κόκκινοι Διάβολοι" προκειμένου να τονώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του συλλόγου ήταν οι αλλαγές σε επίπεδο διοικητικό, οργανωτικό, αλλά και σε επίπεδο υποδομών. Βέβαια, δεν ήταν οι μόνες.

Ένα καταπραϋντικό και όχι μόνο φάρμακο που επιστρατεύτηκε ήταν η χάραξη συγκεκριμένης πορείας στις μεταγραφές. Τα τελευταία τρία χρόνια επί εποχής του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας έχουν δαπανηθεί πάνω από 650 εκατομμύρια ευρώ, το καλύτερο shoping therapy στην Αγγλία...

Βέβαια, όσα ρούχα και αν αγοράσει κανείς, αν δεν είναι υγιής, δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και είναι ατημέλητος, τότε και πάλι η αυτοπεποίθηση δεν θα φτάσει στα ουράνια και η εικόνα που θα εκπέμπει θα είναι κατώτερη των προσδοκιών.

Πλέον, ο κόκκινος συναγερμός είναι κάτι σύνηθες στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό δεν μειώνει τον κίνδυνο που βρίσκεται στον ορίζοντα. Μία και μόνο ήττα από τη Σαουθάμπτον μπορεί να γκρεμίσει το πανάκριβο οικοδόμημα τριετίας του Τεν Χαχ και φυσικά εκείνος, ως ο "εργολάβος" αυτού, θα κληθεί να πληρώσει το "μάρμαρο"...

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε αρχή και δύσκολη: Το ξεκίνημα του Αρτέτα στην Άρσεναλ, η πορεία που οδήγησε στην ανανέωση του συμβολαίου

Ένα αγαπημένο παιδί του Κλοπ ετοιμάζεται να συγκρουστεί με τον Σλοτ, θα πάει μακριά η βαλίτσα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK