Αγγλική ομάδα έχει μπει δυναμικά στην υπόθεση του Ζιρκζί για να κάνει χαλάστρα στην Μίλαν

Η Μίλαν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζόσουα Ζιρκζί αλλά τις τελευταίες ώρες μία μεγάλη αγγλική ομάδα έχει μπει και εξετάζει την περίπτωση.

Bologna's Joshua Zirkzee celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.7, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Τζοσούα Ζιρκζί AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζόσουα Ζιρκζί έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπολόνια και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες από το ψηλότερο ράφι έχουν δείξει ενδιαφέρον. Την τελευταία εβδομάδα, μάλιστα, μεταξύ των μνηστήρων υπήρχε/υπάρχει φαβορί.

Πρόκειται για την Μίλαν που φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για το συμβόλαιό του και σύντομα θα κατέθετε τα 40.000.000 ευρώ της ρήτρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο κόλπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι λέγεται πως έκανε διερευνητική κρούση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για να ενημερώθουν για τα οικονομικά του και τις προθέσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK