Προβληματισμός στη Μαδρίτη για τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας, οι επιδόσεις του έχουν προκαλέσει ερωτηματικά

Ο Χουλιάν Άλβαρες αποτέλεσε τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής δεν είναι ενθαρρυντικά.

Προβληματισμός στη Μαδρίτη για τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας, οι επιδόσεις του έχουν προκαλέσει ερωτηματικά
Ο Τζούλιαν Άλβαρεζ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσέφερε 75 εκατομμύρια στη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να αποκτήσει έναν μεγάλο ανερχόμενο αστέρα, έναν παγκόσμιο πρωταθλητή που βρισκόταν τόσο καιρό πίσω από τη σκιά του βιονικού Έρλινγκ Χάαλαντ.

Παρόλα αυτά, η παρουσία του Χουλιάν Άλβαρες στη Μαδρίτη δεν είναι ως τώρα η αναμενόμενη και αυτό έχει προκαλέσει προβληματισμό στη διοίκηση, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Άλβαρες μετρά μόλις ένα τέρμα σε 7 συμμετοχές και σε γενικές γραμμές δεν δείχνει να βρίσκεται στην αντίστοιχη φόρμα που είχε στο γαλάζιο Μάντσεστερ.

Ορισμένοι βρίσκουν ελαφρυντικά στον παίκτη, δημιουργώντας του υπερασπιστική γραμμή, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στη χώρα, αλλά και στην ομάδα και πως αυτό αναπόφευκτα θα αλλάξει εν καιρώ.

Όπως και να έχει όμως, αναμφίβολα η εικόνα του παίκτη δεν δικαιολογεί μέχρι τώρα το τεράστιο ποσό της απόκτησής του. Συγχρόνως, οι μνήμες από την αποτυχημένη εν τέλει ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου Ζοάο Φέλιξ είναι ακόμη νωπές...

Διαβάστε περισσότερα

Το στατιστικό που "καίει" την Άρσεναλ εν μέσω της άγριας κριτικής που δέχθηκε ο Αρτέτα για τις τακτικές "Μουρίνιο"

Απίθανο και όμως αληθινό: Η Τσέλσι βάζει φρένο στις μεταγραφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK