Ο κομπασμός του Βινίσιους στον Κόκε για τα δύο Champions League και ο χαμένος αγώνας για το τρόπαιο του σεβασμού

Ο Βινίσιους και ο Κόκε είχαν ένα θερμό λεκτικό επεισόδιο κατά την διάρκεια του μαδριλένικου ντέρμπι, με τον Βραζιλιάνο να συμπεριφέρεται στον αρχηγό της Ατλέτικο με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο.

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring the opening goal with a penalty kick during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Saturday, Sept. 14, 2024. (AP Photo/Miguel Oses)
(AP Photo/Miguel Oses) AP

Το μαδριλένικο ντέρμπι πάντοτε τραβά τα βλέμματα όλων, ωστόσο οι εικόνες ή εν προκειμένω τα λόγια που βγαίνουν προς τα έξω δεν συνάδουν με τις αρχές που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο.

Πέρα από τα τις διακοπές εξαιτίας ρίψης αντικειμένων, την ύπαρξη μαχαιριού στις κερκίδες και άλλα πολλά εξωαγωνιστικά, το ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης επιφύλασσε και ένα δυναμιτισμένο κλίμα στο χορτάρι.

Συγκεκριμένα, μετά από μία μονομαχία υπήρξε μία κόντρα μεταξύ του Βινίσιους και του αρχηγού τον ροχιμπλάνκος Κόκε. Σε αυτή ο Κόκε κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο σταρ της" βασίλισσας" πως πέφτει εύκολα μετά από κάθε μαρκάρισμα και εκείνος για να τον "μειώσει" καυχήθηκε για τα δύο Champions League που έχει κατακτήσει.

"Έχω δύο Champions League, αλλά εσύ τίποτα", είπε σε έντονο ύφος στον Ισπανό. Πάντως, όσα τρόπαια και αν έχει κάποιος στην κατοχή του, ο σεβασμός δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK