Με τον Κλοπ τον αγάπησαν, αλλά επί των ημερών του Σλοτ έχει γίνει το μαύρο πρόβατο

Μία αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις ισορροπίες σε μία ομάδα. Φαίνεται πως μετά από το αντίο του Κλοπ, υπήρξε μία "παράπλευρη απώλεια", η οποία τυγχάνει να αποτελεί μία από τις ακριβότερες μεταγραφές της Λίβερπουλ.

FILE - Liverpool's manager Jurgen Klopp drinks during a press conference ahead of the Champions League final at the training centre in Liverpool, England, Wednesday, May 25, 2022. Jurgen Klopp announced Friday Jan. 26, 2024, he will step down as Liverpool manager at end of this season. (AP Photo/Jon Super, File)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Μία αλλαγή σε κάποιο πόστο ευθύνης πάντοτε επηρεάζει κάποια δεδομένα σε έναν σύλλογο, πόσο μάλλον όταν αυτή επέρχεται σε μία τόσο νευραλγική θέση όσο αυτή ενός πάγκου ομάδας του μεγέθους της Λίβερπουλ.

Επί των ημερών του Γούργκεν Κλοπ, ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έφερε μία νότα αισιοδοξίας για την επίδραση που θα είχε ο 23χρονος στον άξονα των "κόκκινων". Ο Ούγγρος μέσος της Λίβερπουλ αποκτήθηκε από τη Λειψία με ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατομμυρίων και κανένας δεν αμφισβήτησε την αξία αυτής της μεταγραφής με τον Γερμανό στο τιμόνι της ομάδας του Μέρσεϊσαντ.

Παρόλο που ο ίδιος πέτυχε 7 τέρματα και 4 ασίστ την περσινή σεζόν, φέτος η εικόνα του στο χορτάρι, αλλά και τα νούμερά στα στατιστικά δεν είναι ανάλογα, αφού έχει πετύχει μονάχα ένα γκολ.

Αυτές οι μέτριες εμφανίσεις του παίκτη έχουν δημιουργήσει στην Αγγλία μία εστία παραπόνων από διάφορους φίλαθλους των "reds" αναφορικά με την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Μένει να φανεί αν ο Άρνσε Σλοτ θα καταφέρει να "ανεβάσει" τον Ούγγρο μέσο ή αν θα αναγκαστεί να αναζητήσει εναλλακτικές από το ρόστερ.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν επέστρεψε ίδιος από την Μπαρτσελόνα ο Γκιντογκάν, σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, είναι κάποια επίπεδα κάτω

Ο Πεπ ξέθαψε το τσεκούρι του πολέμου, αλλά ο Αρτέτα όχι

News 24/7

24MEDIA NETWORK