Γκουαρδιόλα: "Δεν είπα ότι φεύγω από τη Σίτι, μπορεί να υπογράψω νέο συμβόλαιο"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε δηλώσει τον Μάιο ότι είναι πιο κοντά στην έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο με νέα του δήλωση τονίζει ότι δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει από τους πολίτες.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει στο Έτιχαντ.

Ο Καταλανός τεχνικός είχε δηλώσει τον Μάιο ότι είναι πιο κοντά στο να φύγει, ωστόσο σε νέα δήλωσή του τόνισε ότι δεν είπε ποτέ ότι φεύγει και δεν αποκλείει να συνεχίσει.

"Όταν είναι να φύγω θα πω ότι φεύγω, αλλά δεν είπα αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεν αποκλείω εντελώς το να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Θα μου άρεσε να μείνω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει τον Μάιο απάντησε: "Τότε είχα πει ότι ήμουν στη Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οπότε δεν θα είμαι εδώ για άλλα οκτώ χρόνια. Οπότε γι' αυτό είμαι πιο κοντά στο να φύγω από το να μείνω. Αλλά δεν είπα ότι φεύγω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK