Ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες της Σίτι είναι συνάμα και ο πιο ταπεινός - To casual αυτοκίνητο του οδηγεί έκανε την απόλυτη αίσθηση στους περαστικούς

Μπορεί να αποταμιεύει εκατομμύρια κάθε χρόνο λόγω του τελέντου του, ωστόσο ο ίδιος παραμένει ταπεινός και δεν τον απασχολεί η επίδειξη πλούτου.

Manchester City's Erling Haaland, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Μεγάλη αίσθηση στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι έκανε το αυτοκίνητο που οδηγεί ένας ποδοσφαιριστής της Σίτι, το οποίο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πολυτελή supercars των συμπαικτών του ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Συγκεκριμένα, ο Γκβαρντιόλ -η μεταγραφή του οποίου είχε κοστίσει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το τεράστιο ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λειψία- εθεάθη να οδηγεί ένα Volkswagen Golf R αξίας 40 χιλιάδων, κατευθυνόμενος προς τις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Μερικοί συμπαίκτες του μπορεί να εμφανίστηκαν με Lamborgini και Rolls-Royce, ωστόσο εκείνος δεν είχε κανένα θέμα να αυτοσαρκαστεί για το αυτοκίνητό του όταν ορισμένοι περαστικοί φίλαθλοι του ζήτησαν να βγάλουν μερικές φωτογραφίες, με τον Κροάτη στόπερ να σχολιάζει: "Ο ταπεινός βασιλιάς μου. Το δικό μου είδος αυτοκινήτου".

Ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες της Σίτι είναι συνάμα και ο πιο ταπεινός - To casual αυτοκίνητο του οδηγεί έκανε την απόλυτη αίσθηση στους περαστικούς
Η Μάντσεστερ Σίτι. PRINT SCREEN

Διαβάστε περισσότερα

Τελεσίγραφο στον Τεν Χαχ: Του απομενουν δύο αγώνες για να γυρίσει το χαρτί

Κόστισε 150 εκατομμύρια δίχως να αποδώσει και πλέον στη νέα του ομάδα τσακώνεται με τον προπονητή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK