Δεν επέστρεψε ίδιος από την Μπαρτσελόνα ο Γκιντογκάν, σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, είναι κάποια επίπεδα κάτω

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως ο Ιλκάι Ντιγκογκάν δεν επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι έτοιμος μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και ο Καταλανός ζήτησε από τους φιλάθλους να κάνουν υπομονή.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 16 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλα, με τον Γκιουντογάν να αναδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί του Γκουαρδιόλα, σκοράροντας 11 γκολ στα 12 τελευταία ματς των 'πολιτών' (AP Photo/Dave Thompson, Pool)
Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 16 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλα, με τον Γκιουντογάν να αναδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί του Γκουαρδιόλα, σκοράροντας 11 γκολ στα 12 τελευταία ματς των 'πολιτών'. Ⓒ 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τον Ρόδρι με βαρύ τραυματισμό στο ισόπαλο ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τον Ισπανό μέσο να αποχαιρετά ουσιαστικά τη φετινή σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Γκιντογκάν θα μπορούσε θεωρητικά να καλύψει τη θέση του διεθνή Ισπανού, όμως η αγωνιστική του εικόνα δεν έχει πείσει ακόμη τον προπονητή και τους φιλάθλους των "πολιτών" και αυτό είναι κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η δήλωση του coach:

"Όχι δεν βλέπουμε τον καλύτερό του εαυτό. Θα χρειαστεί χρόνος. Δεν έκανε προετοιμασία και πρέπει να μπεi στο ρυθμό. Σου δίνει κάτι ξεχωριστό, αλλά φυσικά θα του πάρει χρόνο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK