Η τρομερή ατάκα του Ενρίκε για τα media και τους δημοσιογράφους

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε με ειλικρίνεια για κάτι που τον απασχολεί ως προπονητή, με τον ίδιο να λέει μία τρομερή ατάκα για τα media, τους δημοσιογράφους και τη σχέση του με αυτόν τον κόσμο.

PSG's head coach Luis Enrique arrives for a news conference ahead of the tomorrow's Champions League, Group F soccer match between AC Milan and PSG, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Nov. 6, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Η αλήθεια είναι πως η διαχείριση της έκθεσης ενός προπονητή στα media παίζει καθοριστικό ρόλο. Η δημόσια εικόνα ενός τεχνικού μπορεί να ανεβάσει ή και να κατεβάσει θεαματικά την αξία του στα μάτια των φιλάθλων και των διοικούντων ενός συλλόγου. Αυτό είναι κάτι που υφίσταται κάθε προπονητής ανεξάρτητα από την αντικειμενική του αξία ως προς τις γνώσεις και την μεθοδικότητά του σε αυτό το επάγγελμα.

Άλλοι προπονητές μπορεί να έχουν επικοινωνιακό χάρισμα και άλλοι να μην αισθάνονται άνετα στο γυαλί ή απέναντι σε δημοσιογράφους. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Λουίς Ενρίκε, έχοντας περάσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, δεν έχει κάτι να φοβηθεί από την δημόσιά έκθεσή του, ωστόσο παραδέχθηκε με μία φοβερή ατάκα πως ο ίδιος θα επιθυμούσε να απέχει από τέτοιες υποχρεώσεις.

"Αν μου αφαιρεθεί το 25-50% του μισθού μου και δεν μιλάω πλέον στον Τύπο, υπογράφω. Υπογράφω αμέσως", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και η αλήθεια είναι πως με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, και ως εκ τούτου της επίδρασης των μέσων επικοινωνίας στην ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, αυτή η προτίμηση αναμφίβολα δεν αποτελεί αποκλειστική "παραξενιά" του Ενρίκε...

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τη Γιουνάιτεντ... το χάος: Η κατάληξη όσων είπαν αντίο

Ο Ρόδρι θα είναι η αιτία που η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει την Premier League, σύμφωνα με υπερυπολογιστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK