Νέες μαρτυρίες σοκ για Πιστόριους

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους στο φως της δημοσιότητας.

Νέες μαρτυρίες σοκ για Πιστόριους

Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, σύμφωνα με μαρτυρίες του επιστήθιου φίλου, Τζάστιν Ντιβάρις.

"Μου τηλεφώνησε στις 3:55 λέγοντας πως η Ρίβα είχε πυροβοληθεί. Τον ρώτησα 'Τι λες; Δεν καταλαβαίνω!' και μου είπε 'Έγινε ένα τρομερό ατύχημα. Πυροβόλησα τη Ρίβα'. Στη συνέχεια ο γείτονάς του πήρε το τηλέφωνο, μου είπε πως ήταν αλήθεια και μου είπε να πάω στο σπίτι του.

Ήμουν σοκαρισμένος. Ρώτησα τον γείτονα αν η Ρίβα ήταν καλά και αν το όπλο εκπυρσοκρότησε από ατύχημα. Μου απάντησε 'Όχι, δεν είναι καλά. Πρέπει να έρθεις εδώ'. Όταν έφτασα στο σπίτι του ήταν ήδη μία σκηνή εγκλήματος για την αστυνομία. Δεν μας επέτρεψαν να μπούμε σπίτι, αλλά μπορούσα να δω το σώμα της Ρίβα καλυμμένο με πετσέτες και σεντόνια.

Ο Όσκαρ ήταν υπό κράτηση στο γκαράζ του σπιτιού του, αλλά με άφησαν να του μιλήσω. Ήταν τελείως ασυνάρτητος και έλεγε συνέχεια ‘Σκότωσα το μωρό μου. Θεέ μου, πάρε με!’. Καθόταν και έκλαιγε για μία ώρα. Τον ρωτούσα τι είχε γίνει και μου έλεγε συνεχώς το ίδιο πράγμα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Ντιβάρις.

Και ματωμένο ρόπαλο στο σπίτι του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νότιο Αφρική, στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους βρέθηκε ένα ρόπαλο του κρίκετ και εκτιμάται ότι ο αθλητής είχε χτυπήσει τη σύντροφό του με αυτό στο κεφάλι. Ερευνάται επίσης το ενδεχόμενο το θύμα να χτύπησε τον Πιστόριους με το ρόπαλο, στην προσπάθειά της να αμυνθεί.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή η Ρίβα Στίνκαμπ πυροβολήθηκε αρχικά στο πόδι και κρύφτηκε στο μπάνιο, όπου δέχτηκε στη συνέχεια τις θανάσιμες βολές πίσω από την πόρτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK