Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

Ο Πανιώνιος πήρε στις καθυστερήσεις αυτό που άξιζε, βάσει την ευκαιριών στο ματς. Ο Αραβίδης από την άσπρη βούλα απάντησε στο γκολ του Μπαμ Μπαμ και το 1-1 έγραψε την ιστορία στην αναμέτρηση του Παγκρήτιου.

Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Μία φάση ήταν όλη κι όλη που αξίζει να αναφέρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Σε ένα σαδιστικά κακό πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος απείλησε στο 43ο λεπτό με τον Παναγιωτούδη -με μεγάλη επέμβαση του Αθανασίου- και ουσιαστικά πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων την ανούσια υπεροχή του Εργοτέλη.

Με ευκαιρία άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, πάλι για τον Πανιώνιο. Στο σουτ του Γιάννου το οποίο έδιωξε πάλι εντυπωσιακά ο Αθανασίου. Και επειδή στο ποδόσφαιρο είναι γνωστός ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου, μπλα, μπλα, μπλα, λίγο αργότερα ο Εργοτέλης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα. Στη φάση του 68' όταν ο Αναστασάκος μπήκε με τη μπάλα προς την εστία των φιλοξενούμενων, αυτή έφτασε στον Μπαμ Μπαμ, ο οποίος με εύστοχο πλασέ έγραψε το 1-0.

Κόντρα στη ροή του ματς ήρθε το γκολ, αλλά η τύχη δεν άφησε με το παράπονο τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τον έλεγχο του αγώνα, έκλεισε στα καρέ του τον Εργοτέλη και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις.

Αυστηρή απόφαση για πέναλτι στο μαρκάρισμα του Πίτσου στον Λαμπρόπουλο και εύστοχη εκτέλεση από τον Αραβίδη για να γραφεί στο 91ο λεπτό το τελικό 1-1. Σκορ που δεν άφησε τον πολύ καλό Πανιώνιο με άδεια χέρια.

MVP:

Αν δεν έβαζε το γκολ ο Αραβίδης, θα γράφαμε για τον Αθανασίου. Εντυπωσιακές επεμβάσεις, κράτησε ζωντανό τον Εργοτέλη.

Αδύναμος κρίκος:

Μπορεί να έχει δικαιολογημένα παράπονα για την απόφαση, ωστόσο αυτή δεν αλλάζει και το μαρκάρισμα του έφερε το 1-1. Ο λόγος για τον Μηνά Πίτσο.

Σχόλιο:

Κακό ματς, αλλά καλή εξέλιξη, βάσει της ροής και των όσων είδαμε στο τέλος. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δεν τα παρατά και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Και βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Χαντί (Μπαντιμπανγκά 63'), Μπαμ Μπαμ, Μπουχαλάκης (Πελέ 60'), Ρομάνο, Αναστασάκος (Διαμαντάκος 87').

Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (Καμπάνταης 72'), Μενδρινός, Κολοβός (Λάζνικ 85'), Αραβίδης, Γιάννου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK