ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1

Ο Τόμας ντε Βινσέντι ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και με την πολύτιμη συνδρομή του Κρίστιαν Τσάβες οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πέμπτη εντός έδρας νίκη του (2-1 τον ΟΦΗ) σε έξι αναμετρήσεις. Ως εκ τούτου το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των "ταύρων" ήταν ιδανικό.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Η απόφαση του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, να μην χρησιμοποιήσει βασικό τον Κρίστιαν Τσάβες έγκειται στο γεγονός ότι ο παίκτης προερχόταν από τραυματισμό, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να μην δημιουργήσει φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό σκέλος και μάλιστα έχασε δύο ευκαιρίες (η σημαντικότερη στο 17ο λεπτό με την κεφαλιά του Θοδωρή Τριποτσέρη. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι παίκτες του εξαφάνισαν, προς στιγμήν, τον Τόμας ντε Βινσέντι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Τσάβες και η αγωνιστική άνοδος του Ντε Βινσέντι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο (με Ντε Βινσέντι-Σταύρο Τσουκαλά) και πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο υποχρεώθηκε να φορτώσει την επίθεση της ομάδας του, περνώντας τους Φρεντερίκ Νιμανί και Αρίζα Μακουκούλα, με συνέπεια ο ΟΦΗ να πάρει τα ηνία στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο υψηλόσωμος Πορτογάλος, μάλιστα, μείωσε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

MVP

Ο Τόμας ντε Βινσέντι. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά στο δεύτερο εξέθεσε την άμυνα του ΟΦΗ με τις δύο κεφαλιές που πήρε (η μία δεν βρήκε στόχο, η άλλη κατέληξε στα δίχτυα του Σήφη Δασκαλάκη).

Αδύναμος κρίκος

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ. Μάρκο Ζόρο και Θοδωρής Τριποτσέρης δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, με συνέπεια η ομάδα τους να μείνει μακριά από την εκτός έδρας νίκη για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Σχόλιο

Προσδοκία των ανθρώπων του ΠΑΣ ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και με κριτήριο την εμφάνιση της ομάδας τους στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι. Πλέον αναζητείται διάρκεια... Ο ΟΦΗ, αντίθετα, φάνηκε σαν να άδειασε από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να παραταχθεί πολύ χλωμός στην πόλη της Ηπείρου. Δεν φαίνεται να αφυπνίζεται το συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87' Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (80' Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Τσάβες), Ντε Βινσέντι.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζορό, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69' Νιμανί), Φραγκουλάκης (57' Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.

Στιγμές από τους "Ζωσιμάδες"

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK