Ανακοινώθηκε από τη Φούλαμ ο Καραγκούνης

"Η Φούλαμ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, η οποία επισημοποίησε τη συνεργασία της για ένα χρόνο με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας.

Ανακοινώθηκε από τη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Οπως είχαμε προαναγγείλει από το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Καραγκούνης είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Φούλαμ. Ο διεθνής μέσος ταξίδεψε στο Λονδίνο και αφού συναντήθηκε με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ανακοινώθηκε από τη Φούλαμ ο Καραγκούνης

"Η Φούλαμ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη μέχρι το τέλος της σεζόν", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του λονδρέζικου συλλόγου, ο οποίος φιλοξενεί ένα πλούσιο βιογραφικό του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

"Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει εμπειρίες και είμαι χαρούμενος που ανήκει πλέον στη Φούλαμ", αναφέρει ο προπονητής της ομάδας, Μάρτιν Γιολ. "Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του και δίνει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα", πρόσθεσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK