Νίκη και ελπίδα στην Αυστραλία για τον Λορένθο

Ο Χόρχε Λορένθο αναδείχτηκε νικητής στο Grand Prix της Αυστραλίας και παρέμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στο Moto GP. Γκάφα και αποβολή για τον Μάρκεθ.

Νίκη και ελπίδα στην Αυστραλία για τον Λορένθο

Ο Μαρκ Μάρκεθ αντίκρισε τη μαύρη σημαία, αποβλήθηκε από τον αγώνα, ο Χόρχε Λορένθο νίκησε για πρώτη φορά στο Φίλιπ Άιλαντ και πλέον δύο αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος η διαφορά έπεσε στους 18 βαθμούς.

Ο Ντάνι Πεδρόσα τερμάτισε δεύτερος, αν και τιμωρήθηκε με μια θέση γιατί ξεπέρασε το όριο ταχύτητας στα πιτ. Την έδωσε στον Μάρκεθ και η ποινή του τιμέιτ τον επανέφερε στη δεύτερη θέση.

Τρίτος στη "μάχη" του αγώνα ήταν ο Ρόσι και νίκησε στο νήμα τους Καλ Κράτσλοου (Monster Yamaha Tech 3) και Mπαουτίστα στους τελευταίους συναρπαστικούς γύρους. Ο ρούκι Μπράντλεϊ Σμιθ (Monster Yamaha Tech 3) είχε προσπεράσει αρχικά τον Ρόσι. Τελικά έμεινε 6ος μπροστά από τον Νίκι Χέιντεν (Ducati).

Ο Αντρέα Ιανόνε της "δορυφορικής" Pramac Ducati νίκησε την εργοστασιακή Ducati του Αντρέα Ντοβιτσιόζο με τον Ράντι Ντε Πουνιέ να είναι η πρώτη CRT στην 10η θέση. Η ομάδα του Ασπάρ δεν πήρε μόνο το βαθμό από τον Γάλλο, αλλά εξασφάλισε και τον τίτλο στις CRT με τον Αλέις Εσπαργαρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK