GP Ουγγαρία: Πρώτη νίκη με Mercedes για Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον άρχισε και τελείωσε το GP της Ουγγαρίας στην κορυφή, κατακτώντας την πρώτη νίκη του τη φετινή σεζόν με το μονοθέσιο της Mercedes, εκμεταλλευόμενος τα λάθη στρατηγικής των αντιπάλων του. Ακολούθησε ο Κίμι Ράικονεν σε έναν... κακό αγώνα της Lotus και ο Ζεμπάστιαν Φέτελ που κωλυσιεργούσε με τη Red Bull πίσω από τον Τζένσον Μπάτον.

GP Ουγγαρία: Πρώτη νίκη με Mercedes για Χάμιλτον

Ο Βρετανός πιλότος, μετά από την 3η σερί pole position, αναζητούσε την "παρθενική" νίκη του για φέτος στην ιδανική πίστα. Η Ουγγαρία δεν προσφέρεται για προσπεράσματα και εφόσον ο 28χρονος κατάφερε να διατηρηθεί πρώτος μετά από την εκκίνηση, τίποτα δεν τον επηρέασε στη συνέχεια.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φέτερ εκκινούσε από τη 2η θέση και παρά την πίεση του Ρομάν Γκροσζάν κρατήθηκε μπροστά του και ακολούθησε τον Χάμιλτον. Ο Γάλλος δεν άφησε απόσταση από τον Γερμανό και τον κυνηγούσε διαρκώς με τη Lotus του, ενώ πιο πίσω υπήρχαν μικρές... εστία από μάχες (ο Νίκο Ρόσμπεργκ βγήκε δύο φορές και άγγιξε τον Φελίπε Μάσα), μέχρι να έρθει ο πρώτος γύρος των πιτ στοπ.

Η συντριπτική πλειονότητα των πιλότων ξεκίνησαν στο GP με μαλακή γόμα, η οποία αποδείχθηκε για πρώτη φορά φέτος ανώτερη των περιστάσεων και άντεξε περισσότερο από τους υπολογισμούς. Τα πιτς δημιούργησαν ορισμένα "τρενάκια" που έπληξαν κυρίως τον Φέτελ, ο οποίος καθυστερούσε πίσω από τον Μπάτον. Από τις αλλαγές στην κατάταξη ο Μαρκ Γουέμπερ έφτασε να προηγείται, ώστε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των πρωτοπόρων πιλότων. Οι 2 Ferrari, μετά από μία καλή εκκίνηση φτάνοντας στην 4η και 5η θέση με Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα αντιστοίχως, άρχισαν να υποχωρούν.

Ο Γκροσζάν τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης σε μία μονομαχία με τον Μάσα, όπου πάτησε τη γραμμή των πιτς και καταστράφηκε ο αγώνας του, ενώ η Lotus φρόντισε να... σαμποτάρει το έτερο μονοθέσιό της, αυτό του Ράικονεν, όταν είχαν φθαρεί τα ελαστικά του και δεν του... επέτρεπαν να κάνει όταν έπρεπε το 2ο πιτ στοπ.

Κερδισμένος βγήκε ο Χάμιλτον, ο οποίος πετούσε στην πίστα, την ώρα που ο Φέτελ βγήκε από το 2ο πιτ στοπ και πάλι πίσω από τον Μπάτον, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Λίγο αργότερα, πίσω από το... κινητό εμπόδιο που ήταν ο Βρετανός, βγήκε ο Γκροσζάν όταν άρχισε να ανεβαίνει μετά από την εξέτιση της ποινής του.

Στο τελευταίο πιτ στοπ ο Χάμιλτον βγήκε πίσω από τον Γουέμπερ, αλλά τον προσπέρασε άμεσα και δεν έχασε άλλο χρόνο. Αυτό ουσιαστικά σήμανε το τέλος της αναζήτησης νικητή (ο Χάμιλτον ισοφάρισε το ρεκόρ νικών του Μίχαελ Σουμάχερ στην πίστα με 4) και η μάχη περιορίστηκε στη 2η θέση, με τον Ράικονεν των 2 πιτ στοπ να βλέπει έναν έναν τους αντιπάλους του να του ανοίγουν χώρο για το 3ο δικό τους. Ο Φέτελ κατάφερε να τον κοντράρει μέχρι τέλος και μάλιστα ο Φινλανδός τον έκλεισε ελαφρά στον 67ο γύρο για να διατηρήσει το θέση του.

TO LIVE:

14:14
Kαλό μεσημέρι σε όλους, θα παρακολουθήσουμε μαζί την εξέλιξη του ουγγρικού Grand Prix.
14:15
Mε τον αγώνα στο Ουνγκαρόρινγκ πατάμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είναι ο 10ος από τους συνολικά 19 αγώνες φέτος.
14:16
Καύσωνα έχουμε εδώ στην Ελλάδα, καύσωνα και στην Ουγγαρία. Η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 30 βαθμούς Κελσίου στη Βουδαπέστη για τον πιο "ζεστό" αγώνα των τελευταίων ετών.
14:16
Καύσωνα έχουμε εδώ στην Ελλάδα, καύσωνα και στην Ουγγαρία. Η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 30 βαθμούς Κελσίου στη Βουδαπέστη για τον πιο "ζεστό" αγώνα των τελευταίων ετών.
14:23
Στη στενή πίστα μας περιμένουν 70 γύροι και μολονότι δεν είμαστε μηχανικοί, περιμένουμε από τις ομάδες να χρησιμοποιήσουν τη μέση γόμα της Pirelli με ορίζοντα τα δύο pit stops.
14:25
Στις ειδήσεις στο περιθώριο του αγώνα οι διοργανωτές συμφώνησαν με τον Μπέρνι Έκλεστοουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2022. Το ουγγρικό GP θεωρείται "παιδί" του Έκλεστοουν, αφού το 1986 πλήρωσε με δικά του χρήματα για να έρθει η Φόρμουλα 1 στην κομμουνιστική Ουγγαρία.
14:28
Οι ομάδες συμφώνησαν να καθυστερήσουν τις δοκιμές εξέλιξης τη νέα χρονιά. Mετά τις 20 Ιανουαρίου θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές σε μια χρονιά με πολλές και σπουδαίες αλλαγές στη Φόρμουλα 1. Ελπίζουμε προς το καλύτερο.
14:38
Ο Ρομαίν Γκροζάν (Lotus) κράτησε την τρίτη θέση στην εκκίνηση παρά την "ανωμαλία" που παρουσίασε το πάτωμα του μονοθεσίου. Τελικά οι αγωνοδίκες έκριναν πως προκλήθηκε ζημιά από το πέρασμα του Γάλλου από ένα κερμπ. Ας δούμε λοιπόν τη σειρά εκκίνησης...
14:40
1.Χάμιλτον
2.Φέτελ
3.Γκροζάν
4.Ρόσμπεργκ
5.Αλόνσο
6.Ράικονεν
7.Μάσα
8.Ρικιάρντο
9.Πέρες
10.Γουέμπερ
11.Σούτιλ
12.Χούλκενμπεργκ
13.Μπάτον
14.Βερν
15.Μαλντονάντο
16.Μπότας
17.Γκουτιέρες
18.Ντι Ρέστα
19.Πικ
20.Φαν ντερ Γκάρντε
21.Μπιάνκι
22.Τσίλτον
14:48
"Δύσκολος αγώνας" έγραψε η Ferrari. Η πίστα δεν ταιριάζει στο μονοθέσιο και ίσως κυνηγήσουν απλά τους βαθμούς. Εν τω μεταξύ ο μάνατζερ του Φερνάντο Αλόνσο φωτογραφήθηκε να συνομιλεί με τον Κρίστιαν Χόρνερ της Red Bull. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, απλά ο ίδιος μάνατζερ εκπροσωπεί και τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ που συμμετείχε στο τεστ των νέων οδηγών.
14:48

Ιωάννης : Τελικά θα δείξει το Grand Prix Ουγγαρίας η Eλληνική Δημόσια Τηλεόραση όπως έχετε γράψει στο πρόγραμμα τηλεόρασης;

14:49
Ναι, το δείχνει η ΔΤ. Και βέβαια ο ΟΤΕ.
14:51
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Άντριαν Σούτιλ γιορτάζει σήμερα 100 συμμετοχές στη Φόρμουλα 1.
14:53
Η Marussia ενημερώνει πως έχει 34 βαθμούς εκεί έξω, 51 βαθμούς στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τον Έιντριαν Νιούι της Red Bull τα μονοθέσια έχουν σχεδιαστεί κατά αυτόν τον τρόπο για να αντέχουν σε θερμοκρασίες που... λιώνουν. Τα ελαστικά;
14:53

kwstas : siga mhn t diski i dimosia tileorasi

14:53
Θα εκπλαγείς.
14:54
Ένα μικρό πρόβλημα προέκυψε με το μονοθέσιο του Ρόσμπεργκ. Όλα καλά, λέει η Mercedes.
14:57
Δημόσια Τηλεόραση, πρώην ΕΡΤ και στον ΟΤΕ. Δεν θα απαντήσουμε ξανά.
15:00
Η Pirelli περιμένει τρία pitstops εξαιτίας της ζέστης.
15:02
Λογικά σε όποια σημεία της Ελλάδας πιάνετε ψηφιακό σήμα της Digea, θα μπορείτε να δείτε τον αγώνα.
15:03
Ξεκίνησε ο γύρος προθέρμανσης/σχηματισμού.
15:05
Μέση γόμα για τους Γουέμπερ, Πέρες, Μπάτον, Γκουτιέρες, Σούτιλ, Τσίλτον, Μπιάνκι. Όλοι οι άλλοι με μαλακή γόμα.
15:06
Ξεκίνησε ο αγώνας.
15:07
Καθαρή εκκίνηση με πρώτο τον Χάμιλτον, δεύτερο τον Φέτελ και τρίτο τον Γκροζάν. Αλόνσο, Μάσα, Ράικονεν, Ρόσμπεργκ η συνέχεια.
15:09
Ο Ρόσμπεργκ επιχείρησε να τρυπώσει, όμως είχε επαφή με τον Μάσα και έπεσε στην 12η θέση.
15:10
Στον 2ο γύρο έχουμε Χάμιλτον, Φέτελ μισό δευτερόλεπτο μακριά, Γκροζάν, Αλόνσο, Μάσα, Ράικονεν, Γουέμπερ, Μπάτον, Ρικιάρντο, Πέρες, Μαλντονάντο.
15:11
Δεν ξεκίνησε καλά ο Φέτελ, αλλά διόρθωσε το λάθος του. Και πλέον είναι έτοιμος να επιτεθεί στον Χαμιλτον όταν ενεργοποιηθεί το KERS
15:13

Νίκος : Η ΔΤ έχει κανα stream και για μας τους αναλογικούς;;; Έχω βρει αγγλικά και Γερμανικά... ΔΤ πουθενά!!! :(

15:15
Στον 6ο γύρο οι πρώτοι τρεις έχουν αποσπαστεί από το επόμενο γκρουπ με τις δύο Ferrari και τον Ράικονεν.
15:15
"Ο Γκροζάν έχει μπει σε ζώνη DRS", ενημερώνει ο μηχανικός της Red Bull τον Φέτελ.
15:19
Η εμπρός αεροτομή του Μάσα κουνιέται. Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Ferrari έχει κολλημένο πίσω του τον Ράικονεν.
15:20
Στα πιτ ο Χάμιλτον. Μόλις τρία δευτερόλεπτα για τη Mercedes. Έπεσε 8ος δηλαδή πίσω από τον Μπάτον.
15:22
Kαι η δεύτερη Mercedes του Ρόσμπεργκ στα πιτ. Κανένα πρόβλημα.
15:22
Στον 11ο γύρο ο Γκροζάν έχει κολλήσει πίσω από τον Φέτελ.
15:24
Στα πιτ ο Φέτελ με τον Γκροζάν είναι πλέον ο πρωτοπόρος του αγώνα. Στα 2.6 δευτερόλεπτα το pitstop του Φέτελ. Περνάει μπροστά ο Χάμιλτον με τον Μπάτον να βρίσκεται ανάμεσα τους. Σκούρα τα πράγματα για τον Γερμανό.
15:25
Φτάσαμε στον 13ο γύρο με τον Αλόνσο να αλλάζει ελαστικά στο Ουνγκαρόρινγκ. Οι δύο Lotus παραμένουν έξω.
15:26
Ώρα για pitstop και για τον Γκροζάν. Back το back και ο Ράικονεν. 3.2 ο Γκροζάν, 3.2 και ο Ράικονεν.
15:27
Δεν φάνηκε να κερδίζει κάτι η Lotus.
15:28
Ας δούμε την κατάταξη: Γουέμπερ, Χάμιλτον, Μπάτον, Φέτελ, Γκροζάν, Αλόνσο, Πέρες, Σούτιλ, Μάσα, Ράικονεν η πρώτη 10άδα.
15:29

Κώστας : Πού θα γίνει το επόμενο πρωτάθλημα formula 1;

15:30
Στο Σπα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.
15:31
Φέτελ και Γκροζάν πολιορκούν τον Μπάτον στον 17ο γύρο. Δεν θα περίμενε ο Χάμιλτον πως θα τον βοηθούσε (άθελα του) ο Μπάτον.
15:31
Ανυπόμονος ο Φέτελ, κάνει προσπάθεια για να περάσει τον Μπάτον. Ο Γκροζάν αιφνιδίασε τον Φέτελ προσπαθώντας να προσπεράσει. Μηδέν αποτέλεσμα σε όλες τις περιπτώσεις.
15:32

kontos theo : telika tha katalijoyn antha to vlepoyme [f] i oxi? \

15:32
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, αλλά πρέπει πρώτα να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την ΕΡΤ. Ο ρόλος της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι να φτάνει η εικόνα σε κάθε απομακρυσμένη γωνιά της χώρας.
15:33

kontos theo : o alfa ti rolo pezi sthn oli fasi? \

15:34
Ελπίζω και πάλι να μην παρεξηγηθώ, αλλά όλα τα κανάλια προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση της ΕΡΤ, αποκτώντας δωρεάν αθλητικά προγράμματα.
15:34

Κώστας : Που είναι το Σπα;

15:35
Βέλγιο.
15:35
Στον 20ο γύρο ο Γκροζάν πιέζει ακόμη τον Φέτελ. Για την 4η θέση.
15:36
Εγκατέλειψε ο Σούτιλ. Ήταν 10ος στον 100ο αγώνα της καριέρας του. Υπήρξε διαρροή στα υδραυλικά της Force India.
15:37
O Γουέμπερ και ο Μπάτον που βρίσκονται στις θέσεις "1" και "3" δεν έχουν μπει στα πιτ. Ξεκίνησαν με τη μέση γόμα.
15:38

kontos theo : Η Ελλάδα δεν έχει πιλότο;Δεν εννοώ στην Ουγγαρία.Εννοώ γενικά.

15:38
Όχι, δεν διαθέτουμε οδηγό σε υψηλό επίπεδο. Έχει η Κύπρος τον Ευτύχιο Έλληνα και η Ελβετία τον Ελληνοελβετό Άλεξ Φοντάνα.
15:41
Στα πιτ ο Γουέμπερ στον 24ο γύρο. Βγαίνει στην 6η θέση.
15:42
Ο Φέτελ προσπέρασε τον Μπάτον και είναι δεύτερος πίσω από τον Χάμιλτον. Εν τω μεταξύ ο Γκροζάν που ακολουθούσε είχε επαφή με τον Μπάτον.
15:43
Πρόβλημα στη μπροστινή πτέρυγα της McLaren για τον Μπάτον. Μπήκε στα πιτ ο δύο φορές νικητής στη Βουδαπέστη.
15:44
Λοιπόν Χάμιλτον, Φέτελ, Γκροζάν, Αλόνσο, Γουέμπερ, Ράικονεν, Μάσα, Μπάτον, Ρόσμπεργκ, Μαλντονάντο η πρώτη 10άδα στον 26ο γύρο.
15:44
Στα πιτ ο Γκροζάν στον 26ο γύρο για δεύτερο pitstop. Βγήκε μπροστά από τον Γουέμπερ.
15:45

enzo : Αντε ρ ferrari δωσε επιτελους κατι ανταγωνηστικο στον alonso

15:45

kontos theo : Πόσα ακόμα πρωταθλήματα μένουν για να βγει ο νικητής;

15:46
Έχουμε ακόμη εννέα αγώνες.
15:48
Μαξιλαράκι ασφαλείας για τον πρώτο Χάμιλτον που είναι δώδεκα δευτερόλεπτα μπροστά από τον Φέτελ. Ο τρίτος Αλόνσο πιέζεται από τον Γουέμπερ.
15:48

Χάρης : Ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Ραλφ Σουμάχερ να επιστρέφει για λογαριασμό της Λότους?

15:49
Δεν το έχω ακούσει και μου φαίνεται απίθανο. Έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση ο Ραλφ.
15:50
Ο Μάσα έκλεισε τον Γκροζάν, αλλά ο Γάλλος κατάφερε να περάσει και να πάρει την 6η θέση. Βρίσκεται 32.7 δευτερόλεπτα μακριά από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον.
15:50
Εγκατέλειψε και ο Γκουτιέρες της Sauber.
15:53
Tρίτο pitstop για τον Χάμιλτον στον 32ο γύρο.
15:55
Φέτελ, Αλόνσο, Γουέμπερ, Χάμιλτον, Ράικονεν, Γκροζάν, Μπάτον, ΧΟύλκενμπεργκ, Πέρες, Μάσα η πρώτη 10άδα.
15:56
Ο Χάμιλτον προσπερνάει εντυπωσιακά τον Γουέμπερ. Μπροστα είναι ο Αλόνσο. Ο Ισπανός της Ferrari έχει ταλαιπωρημένα ελαστικά.
15:57

αλεξ : ποσους γυρους εχει συνολο το grand prix?

15:57
70 γύρους και βρισκόμαστε στον 34ο γύρο.
15:57

Βασίλης : Ποιος είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα.Δεν εννοώ στο grand prix της Ουγγαρίας.Εννοώ συνολικά

15:57
Προηγείται ο Φέτελ που τώρα μπήκε στα πιτ. Και βγαίνει 5ος πίσω από τον Μπάτον και πάλι...
15:59
Ταχύτερος ο Χάμιλτον και τον ενημερώνουν να προφυλάξει τα πίσω ελαστικά της Mercedes.
16:00
Ποινή διέλευσης από τα πιτ για τον Γκροζάν για το προσπέρασμα στον Μάσα.
16:02
Κρίθηκε πως κέρδισε πλεονέκτημα βγαίνοντας εκτός πίστας για να περάσει από την εξωτερική τον Μάσα. "Γιατί;" φωνάζει εκνευρισμένος ο Γάλλος.
16:03
Ο Αλόνσο είναι 5ος στα 23 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον.
16:05
Φτάσαμε στον 40ο γύρο. Πάντα μπροστά ο Χάμιλτον που σιγά σιγά ετοιμάζεται για αλλαγή ελαστικών.
16:07
Χάμιλτον, Γουέμπερ, Ραικονεν, Φέτελ η πρώτη 4άδα. Με φθαρμένα ελαστικά συνεχίζει ο Ράικονεν που μπήκε πολύ νωρίς στα πιτ.
16:08
Μας άκουσαν στη Lotus και ετοιμάζονται να δεχθούν μάλλον τον Φινλανδό.
16:08

enzo : Ο alonso ειναι μπροστα απο vettel?

16:08
Ο Αλόνσο είναι πίσω από τον Φέτελ.
16:09
Μετά από 29 γύρος με τη μέση γόμα, ο Ράικονεν βάζει καινούργια ελαστικά. Έχει 27 γύρους μπροστά του για να φτάσει μέχρι το τέλος.
16:11
Στα πιτ και ο Γουέμπερ για να βγει μπροστά από τον Αλόνσο και τον Ράικονεν.
16:12
Εγκατέλειψε και ο Βάλτερι Μπότας της Williams με σπασμένο κινητήρα.
16:17
Στα πιτ ο Γκροζάν για τη μέση γόμα που είναι 6ος μετά την εξέτιση της ποινής του.
16:17
Πάλι πίσω από τον Μπάτον ο Γκροζάν σε μια αμφιλεγόμενη ακόμη κίνηση από τη Lotus.
16:18
O Xάμιλτον προηγείται με διαφορά 15 δευτερολέπτων από τον Φέτελ.
16:18
Τρίτος ο Γουέμπερ και τέταρτος ο Ράικονεν στα 31 δευτερόλεπτα.
16:19
Στα πιτ μπήκε και ο 5ος Αλόνσο με τον Γκροζάν να πιέζει τον 6ο Μπάτον.
16:19
Απομένουν είκοσι γύροι για το τέλος.
16:21
Ο Χάμιλτον μπαίνει στα πιτ. Ο Φέτελ πέρασε μπροστά και ο Γουέμπερ περνάει τον Χάμιλτον. Στον 51ο γύρο.
16:21
Ο Χάμιλτον πήρε τη θέση του πίσω με τη... βοηθεια του Χούλκενμπεργκ.
16:22
Ο Φέτελ χρωστάει ένα Pitstop.
16:24
Λοιπόν η κατάταξη: Φέτελ, Χάμιλτον, Γουέμπερ, Ράικονεν, Αλόνσο, Γκροζάν, Μπάτον, Μάσα, Ρόσμπεργκ, Πέρες, Μαλντονάντο, Χούλκενμπεργκ, Ρικιάρντο, Ντι Ρεστα, Βερν. Φαν ντερ Γκάρνε, Πικ, Μπιάνκι, Τσίλτον.
16:24
Απομένουν 17 γύροι για το φινάλε. Στα 7.7 δευτερόλεπτα η διαφορά του Φέτελ από τον Χάμιλτον.
16:29
Pitstop ο Φέτελ που έπεσε 4ος. Χρωστάει pitstop ο Γουέμπερ.
16:30
Ο Φέτελ καταλαβαίνει πως πρέπει να πατήσει γκάζι για να προλάβει τον Ράικονεν που έχει μεν φθαρμένα ελαστικά, αλλά είναι τρια δευτερόλεπτα μπροστά.
16:30
Λογικά δεν χρωστάει pitstop ο Ράικονεν, θα πάει μέχρι το τέλος. Δύσκολα ο Αλόνσο να προλάβει το βάθρο.
16:34
Και ο Γουέμπερ στα πιτ δέκα γύρους πριν το τέλος.
16:34
Χάμιλτον, Ράικονεν, Φέτελ, Γουέμπερ, Αλόνσο, Γκροζάν η πρώτη 5άδα.
16:35
Μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον Ράικονεν βρίσκεται ο Φέτελ.
16:39
Ο Ράικονεν άνοιξε λίγο τη διαφορά από τον Φέτελ.
16:42
Eγκατέλειψε με σπασμένο κινητήρα ο Ρόσμπεργκ.
16:43
Πέντε γύροι ακόμα.
16:44
Θα πιέσει ο Φέτελ τον Ράικονεν; Ή θα αρκεστεί στην τρίτη θέση.
16:47
"Δεν μου άφησε αρκετό χώρο", διαμαρτύρεται ο Φέτελ για την προσπάθεια του να προσπεράσει τον Ράικονεν. "Θα το πούμε στον Τσάρλι (Γουίτινγκ)", καθησυχάζουν τον Γερμανό στη Red Bull.
16:47
Πάμε για τον τελευταίο γύρο.
16:49
Καρό σημαία για τον Λιούις Χάμιλτον. Η πρώτη νίκη του με τη Mercedes.
16:49
Kαι έρχεται ο Ράικονεν μπροστά από τον Φέτελ.
16:50
4ος ο Γουέμπερ και 5ος ο Αλόνσο.
16:54
Ευχαριστούμε πολύ που μείνατε μαζί μας. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Ραντεβού δίνουμε σε ένα μήνα για το βελγικό Grand Prix. Όσοι δεν έχετε πάει διακοπές, να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι. Όσοι επιστρέψατε από τις διακοπές, να σας πούμε πως το καλοκαίρι δεν τελειώνει μετά τις διακοπές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK