Τα χρέη του Ηλυσιακού και η περιπέτεια του Χριστοβασίλη

Από τα γραφείο του εισαγγελέα πέρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για χρέη που ξεπερνούν τις 450.000 ευρώ.

Τα χρέη του Ηλυσιακού και η περιπέτεια του Χριστοβασίλη
INTIME SPORTS

Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει από οφειλές της ΠΑΕ Ηλυσιακός, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν τα χρέη αυτά δημιουργήθηκαν όταν ήταν ιδιοκτήτης ο Χριστοβασίλης ή ο Θωμάς Μητρόπουλος στον οποίο είχε πουλήσει την ΠΑΕ (το 2008) το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έδωσε διευκρινίσεις για όσα ερωτήματα του τέθηκαν και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το πρωί της Παρασκευής (18/01) ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ βρέθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του τόνιζαν ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το όλο θέμα και τις διαστάσεις που πήρε.

"Είχα μια ενόχληση από την Αστυνομία και χρειάστηκε να παρευρεθώ στα κεντρικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο. Μετά μου είπαν πως πρόκειται για χρέη του Ηλυσιακού στο δημόσιο και χρειάζονταν τους προέδρους της ομάδας από το 2004 και έπειτα. Μετά από μένα, ανέλαβε την ομάδα ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος. Πρόκειται για την περίοδο εκείνη που γίνονταν προσπάθειες να συγχωνευθεί το Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό όταν και πραγματοποιήθηκε οικονομικός έλεγχος στην ομάδα και από εκεί προέκυψε το ποσό χωρίς να ξέρω τι αφορά. Ξαφνικά με ρωτούσαν πράγματα για τα οποία δεν ήξερα τι να πω. Εγώ έδωσα τις εξηγήσεις μου και διευκρίνισα ό,τι ήξερα αλλά και εκείνοι δεν γνώριζαν τι ακριβώς έψαχναν. Νομίζω τον Μάιο ο κ. Μητρόπουλος έχει δικαστήριο για την υπόθεση αυτή. Οπωσδήποτε θα έχει ενοχληθεί από την αστυνομία και ο κ. Μητρόπουλος αλλά δεν είναι δυνατόν να ζητούν τα χρήματα και από εκείνον και από μένα. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Είναι πολύ αόριστα τα πράγματα. Πιστεύω να βγει κάποια άκρη γιατί ξαφνικά πήρε μεγάλη δημοσιότητα η υπόθεση", τόνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Γ. Ντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK