Ευχαριστούμε Σκόπια

Ευχαριστούμε Σκόπια

Tι να πει κανείς για το πανό των οπαδών της Βαρντάρ Σκοπίων που μας εύχονταν "ευτυχισμένη χρεοκοπία". Το λιγότερο που μπορείς να τους πεις είναι ευχαριστούμε.

Όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη", σε τραπεζικούς λογαριασμούς Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό. Το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους - θα πέσουν όλοι πάνω του να τον ρωτάνε πώς τα κατάφερε.

Τα ΕΛΤΑ θα κυκλοφορήσουν γραμματόσημα που θα απεικονίζουν τον Σπύρο Γιαννιώτη και την εθνική πόλο γυναικών. Με δεδομένη και την πανηγυρική βράβευσή τους από τον ΠΣΑΤ, αναρωτιόμαστε τι έκαναν για να τους αξίζει τέτοια διαπόμπευση.

Η σύζυγος του Φερέιρα δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο ότι ο κόουτς είναι καλά στην υγεία του. Άντεξε και την αιφνιδιαστική επίσκεψη Τζίγκερ στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν υπάρχει πρίγκιπας, προκαλώντας την εύλογη ανησυχία του κόσμου του ΠΑΟ. Αν δεν υπάρχει πρίγκιπας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τι είναι;

Έχετε δίκιο, το γεγονός ότι οι κορυφαίοι του 2011 προέρχονται από τον υγρό στίβο δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κάτι βάζουν στο νερό μας.

Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι ένα θηρίο σαν τον παλαιστή Χούλκ Χόγκαν είναι γκέι; Μάλλον πρόκειται για αισχρή συκοφαντία του συζύγου του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η είδηση ότι ποδοσφαιριστής δάγκωσε αντίπαλό του στο πρόσωπο. Και μάλιστα απροειδοποίητα, χωρίς προηγουμένως να του γαβγίσει.

Πολύ ωραία η ιδέα του ΠΣΑΤ να απονείμει ο Γιάννης Ιωαννίδης το βραβείο fair play της χρονιάς. Όχι τίποτε άλλο, επειδή ο πολύς κόσμος νομίζει ότι οι αθλητικοί συντάκτες δεν έχουμε καθόλου χιούμορ.

Στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει η ΑΕΚ για το Γκρατς, ο Μάκος ευχήθηκε να υπάρξει ένας επενδυτής που θα βάλει πολλά χρήματα. Φανταστείτε πόσο έχουν ακριβύνει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Ευτυχώς που η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά 21 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε μέσα σε 5 λεπτά. Λίγο ακόμα να διαρκούσε η Γ.Σ., ένας θεός ξέρει για τι αστρονομικό ποσό θα μιλούσαμε τώρα.

Ο Μπιτσαξής κάλεσε τον Πιλάβιο να προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση δυο ποδοσφαιρικών εισαγγελέων. Επιτέλους, διότι οι θέσεις είναι κενές από την ημέρα που ανέλαβαν οι Φάκος - Αντωνακάκης.

Μανόλης Γρηγοράκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK