Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Αποκροάτικα

Μανόλης Γρηγοράκης - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 08/02/2010 00:28 - Τελ. ανανέωση : 08/02/2010 00:42
μοιραστείτε το στο

Πάλι με Ισραήλ, Λετονία, Γεωργία, Μάλτα; Αυτό δεν ήταν κλήρωση, ήταν τα γκολ του Σισέ στο Αλκαζάρ.
Τι είναι αυτά που λέει ο Ρεχάγκελ ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο; Αν δεν το κάνουμε εμείς, θα το κάνουν οι Κροάτες.
Σοβαρά ο προπονητής των Κροατών χαρακτήρισε τον Ρεχάγκελ καταπληκτικό προπονητή; Ορίστε, ακόμα δεν κληρωθήκαμε και άρχισαν τις προκλήσεις.
Όπως είπε κι ο Χαριστέας για την κλήρωση, αν είμαστε σοβαροί περνάμε. Αν δεν είμαστε, πάμε μπαράζ.
Α μπα, καμία υπερβολή για τα γκολ του Σισέ στο Αλκαζάρ. Υπερβολικοί θα ήμασταν αν γράφαμε ότι το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο.
Σιγά την είδηση ότι έβγαλε 4 ανακοινώσεις σε ένα ματς ο Πανόπουλος. Εδώ έβαλε 2 γκολ ο Μπλάνκο.
Και μην ακούτε που είπε ο Μπάγεβιτς ότι δεν υπάρχει ομάδα να κάνει τόσα λάθη όσα η ΑΕΚ. Σάμπως υπάρχει ομάδα να βγάζει τόσες ανακοινώσεις όσες η Ξάνθη;
Ας αφήσει κι ο Ομπράντοβιτς τις υπερβολές ότι τα περί παραίτησής του ήταν η μεγαλύτερη μαλακία που έχει ακούσει. Μεγαλύτερη κι απ’ το ότι δεν παραιτήθηκε;
Φάνηκε τόσο εκνευρισμένος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φεύγοντας από το Μαρούσι, που φοβηθήκαμε μέρες που είναι μην κάνει καμιά τρέλα. Και ντυθεί Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Πού να θυμόμαστε από πότε είχε να φορέσει μάσκα ο Μπλάνκο; Εδώ καλά καλά δεν θυμόμαστε από πότε είχε να σκοράρει.
Εννοείται ότι θα είναι παταγώδης αποτυχία αν με αυτούς τους αντιπάλους δεν προκριθούμε στα τελικά του Euro. Εστω και απευθείας.
Οι Aραβες της Αλ Αχλί πήραν με τα πετροδολάρια τον τεν Κάτε. Οταν τον γνωρίσουν καλύτερα, θα τον πάρουν και με τις πέτρες.
  Μέγεθος γραμματοσειράς:font size chooser