Ίβκοβιτς: "Δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν παίκτη". Μπαρτζώκας: "Μας έλειψε ο Μπατής"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, διέψευσε τη διαρροή ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει παίκτη, είτε για τη ρακέτα είτε για την περιφέρεια, επιμένοντας ότι ουδείς εξ όσων είναι διαθέσιμοι στην αγορά είναι έτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο.

Ίβκοβιτς: "Δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν παίκτη". Μπαρτζώκας: "Μας έλειψε ο Μπατής"

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε αναλυτικά: " Πιστεύω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι και σημειώσαμε μία σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Ήταν δύσκολο προετοιμαστούμε κατάλληλα, επειδή δεν είχαμε ματς στις 28 Δεκεμβρίου και είχαμε τέσσερις μέρες ρεπό. Δεν ήξερα αν θα βρούμε ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που μου αρέσει γιατί έχει τον έλεγχο του ρυθμού και καλή δημιουργία.Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο μας, αλλά κάναμε κάποια απίστευτα φάουλ και φταίμε εμεις γι' αυτό.

Είχαμε ομαδικότητα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δεν θέλω πάντως να ξεχωρίζω παίκτες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ήταν οι λίγες ασιστ. Με τον τραυματισμό του Κατσίβελη μείναμε χωρίς έναν παίκτη ακόμα. Πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε όρο να προστατεύουμε τους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν σκόπιμο το φάουλ του Σαρικόπουλου, αλλά σε άλλα ματς γίνονται σκόπιμα φάουλ. Παιδιά, δεν υπάρχουν παίκτες, παιδιά. Αν υπάρχει, θα τον υπογράψουμε αμέσως. Δεν υπάρχει η πληροφορία ότι έχουμε συμφωνήσει με κάποιον. Ποτέ δεν λέω ψέματα. Δεν υπάρχει παίκτης που να είναι έτοιμος. Υπάρχουν κάποια ονόματα, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού λέγοντας: " Ήταν επαγγελματική η νίκη του Ολυμπιακού. Ο Πανιώνιος για να νικήσει τον Ολυμπιακό πρέπει να τον βρει σε ειδικές συνθήκες, κουρασμένο και όλα αυτά τα σχετικά. Έπρεπε να γίνει υπέρβαση για να τα καταφέρουμε. Εμείς πήγαμε να πάρουμε το ματς με την επίθεση και όχι με την άμυνα Είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά και να αλλάξει ψυχολογικά το παιχνίδι, αλλά χάσαμε κάποια εύκολα σουτ σε κρίσιμα σημεία. Η απουσία του Μπατή ήταν πιο σημαντική από τις απουσίες του Ολυμπιακού γιατί ο Ξανθόπουλος "έσκασε" και δεν βρήκαμε λύσεις. Είχαμε μόνο πέντε ασίστ και εκεί κρίθηκε το ματς. Ήμασταν πάντως ανταγωνιστικοί και το κρατάω. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που γέμισαν και πάλι το γήπεδο. Ένιωσα ότι έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK